Varlýðýnamý yokluðunamý ?
bu arada herkes dikkatli olsun, aniden baskýn yapabilir.
Varlýðýnamý yokluðunamý ?
bu arada herkes dikkatli olsun, aniden baskýn yapabilir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Þimdi ben kiminle cedelleþecem,adama ne desek kýzmýyordu.Þimdi benim on gün caným sýkýlýr,bendemi izine çýksam ne yapsam,malum devlet memuruyuz ya bizde izin bitmez.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Müslüm abim doðu Karadeniz gezisinde selemi kapýldý noldu yav, hiç sesi soluðu çýkmýyor daa.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
adam mübarek adam..girriði yere rahmet yagýdýrýyor..ermiþ falan olmasýn..![]()
þafak kaç müslüm abi
sensiz nizip com olmuyor valla
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Ben hiç de özlemedim...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Sonunda döndüm, pazar akþamý gezimiz bitti, tam 3600 km yol yaptýk, Samsundan baþlayýp Hopa,Artvin, Erzurum,Erzincan,sivas,Kurþunlu ve Ýstanbul, ben hayatýmda bu kadar yeþili bir arada görmedim, allah bütün yeþillikleri karadenize vermiþ, herkese tavsiye ederim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Deðerli abiler müslüm akpek abimiz karedeniz turundan dönmüþ
kendisi çok süper yerleri gezmiþ ve süper yemekler yemiþ
gezmek ne kadar da güzel þey , hayatýn zorluklarýný ,tüm morelleri yerine getiren, sevgi baðýdýr diyen müslüm abi gezimizden çok güzel neþe aldýk diyor
bende kendisine hoþgeldin diyorum
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Hoþ geldin Müslüm,anýlarýný ve çekmiþ olduðun resimleri görmek için sana uðrayacaðým.
tam 7 gündür siteye girmemiþ.giderken de "uzun bi süre yokum ha" dememiþ.noldu bizim þükrü'ye...gören duyan bilen var mý? sükrü'süz bir nizipcom yaðsýz bi motora benzer...inþaallah selamettedir.)
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ders çalýþacak söz verdi siteye çok az girecek ramazan amcasý önce ders.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Benim bu konu hakkýnda bir fikrim yok selametle)
Hayri Murat Bakýrcý