vallahi cok sasýrdým beyler ya bir yasýma daha girdim
herkesin vicdaný kendi polisidir polis ançak vicdaný olmayanýn karþýsýndadýr
bir de plakayý aldýktan kýsa bir süre sonra plakanýn 1/2 yýkamada silinmesi olayý var.madem biz tekrardan boyatýp uðraþacaðýz neden plakaya para veriyoruz.ne mantýk ya.kaç kiþide gördüm insanlarla alay mý ediyorlar.iþlerini iyi yapmýyorlar .çok sinir oldum ben konuya.tabi sizin deðindiðiniz konu da kayda deðer bir konu.bu konuda uyanýk olmak gerek.eðer bir kaç kiþi þikayet etse biraz denetim olsa bunlar zaten olmaz.amaann neyse herkese kolay gelsin.iyi günler...
slmlar: arkadasin isi gucu yok heralde plaka mi takip ediyor?millet ekmek bulamazken yurdum insani nelerle zaman kaybediyor.adamlar memleketi soyuyor kimsenin sesi cikmiyor.ufak tefek seylere ne kadar merakli bir milletiz bundan biryere varamiyoruzya zaten.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Nizipte mobese kameralari var mi??Plaka konusunda da denetimler fazla olmuyor veya hatir qonul icin es qeciliyor diye dusunuyorum.
Plakalardaki sorun devam ediyor.
Hala silik plakalarla dolaþanlar var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Kanunlara uyalim uymayanlari uyaralim.Polisimizinde bunlari affetmemesi qerekiyor.