![]()
Nizip’te bu yýl eðitim ve öðretim’e hazýrlanan Nizip Anadolu Öðretmen Lisesi’ne Okul Müdürü Olarak Mehmet Göral atandý. Nizip Anadolu Öðretmen Lisesi’nin hayýrlý olmasý temennisinde bulunan Okul Müdürü Mehmet Göral, yaptýðý açýklamada öðrencilerin geleceðine yön vermesinde etkili olan lisenin önemine deðinerek Ýlçemiz ve çevresinde ilköðretimi tamamlayan bir öðrencinin Anadolu Öðretmen Lisesinde okumak istediði zaman Nizip dýþýnda her hangi bir yeri tercih etmek zorunda kaldýðýný bunun ise gerek öðrenci gerek aileleri açýsýndan büyük bir sorun olduðunu söyledi. Ancak ilçemizde 2009 – 2010 eðitim ve öðretim yýlýnda hizmet verecek olan Nizip Anadolu Öðretmen Lisesi’nin Nizip Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi Binasýnda 2 þube ve 60 öðrenci ile öðretime baþlayacaðýný vurguladý. Okulun kendi binasýnýn ihalesinin ise bu ayýn içerisinde yapýlacaðýný kaydeden Okul Müdürü Göral, Nizip Halk Eðitim Merkezi Binasý yanýnda bulunan arsa üzerine inþa edileceðini, 24 derslikli binasýyla birlikte 150 kýz 150 erkek öðrenci istihdam edileceðini ifade etti. Nizip Anadolu Öðretmen Lisesi binasýnýn pansiyon, kapalý spor salonu, gibi tam teþekküllü bir hale getirileceðini hatýrlatan Nizip Anadolu Öðretmen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Göral, bu okulun Nizip’e kavuþturulmasýnda büyük bir rol oynayan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Nizip Halkýna teþekkür ediyorum diye konuþtu. Nizip Anadolu Öðretmen Lisesi’ne yapýlacak okul kayýtlarý ise Nizip Ticaret Borsasý Anadolu Lisesinde yapýlacak.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...