Müslüm Abi ama sende haksýzsýn
suçu hiç kendinde aramýyorsun.
Heryere herþeye evap yazýlmaz ki.
Müslüm Abi ama sende haksýzsýn
suçu hiç kendinde aramýyorsun.
Heryere herþeye evap yazýlmaz ki.
Osman Demir Istanbul
pala abim ne güzel tahlil etmiþsin nerde o manevi ortam.
fatih abim orhan abi hacý abi çoþkun abi derviþ abi ve diðer büyüklerle fýrata gidip yüzmeyi Nizip'in tarihi ve sosyal yapýsý hakkýnda konuþmalarý özledim.
Bakýn size eski bir konuyu örnek vereyim.
25.08.06, 00:46
![]()
Sanal alemin gerçek dostlarý ile beraber zeugmada güzel bir gün yaþadýk.
Sol baþtan; Mehmet Soyarýk,Nizip 72, Metal,Fsoyarik,Cengiz karabacak,Gokhan dokuyucu,Firaset.
Oturan; Sadece Orhan abi.
http://www.nizip.com/showthread.php?t=927
Bakýn Sanal alemin gerçek dostlarý demiþim. Biz bu gerçek dostlar ile hiç bir menfi çýkar için dost olmadýk sýrf gönül güzellikleri için dost olduk ve þuan geriye baktýðýmda nizip.com'un bana en büyük faydasý böyle insanlarla tanýþmam oldu.
Geçmiþteki günlerimiz gerçekten güzeldi.
Þimdiye baktýðýmda aramýza bir sürü yeni üye katýldý ve biz onlara hiç yabancý muamelesi yapmadýk aksine gönül evimizin kapýlarýný sonuna kadar açýk bazýlarý o evden içeri girdi(örneðin mehmet karakaþ) bazýlarýda kardeþim ben bu gönül evine girmem ben bu evi yýkarým yeni bir ev yaparým siz oraya girin diyor. Ama bilmiyor ki biz bu evi çimento, birket ile yapmadýk. Sevgi ile yaptýk saygý ile döþedik!!!
Ben hala o günlerin tekrar yaþanabileceðine inanýyorum.
Gökhan hocam bu ortam devam eder.Ben olmam sen olman baþkasý olur.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
zaten dostluk karþýlýk beklemek deðildir yardýmdýr yardýmlaþmadýr... nizip.com da en güzel sanaldan gerçekliðe dönen örneðidir. saygýlarýmla...
Kimsenin birþeyi yýkýp yeniden yapmak gibi bir isteði yok, nizip.com eðer tüm Niziplilere hitap ediyorsa her görüþten her kesimden insan olmalý, eðer bunlarý içinize sinderebilirseniz yani tahammüllü olabilirseniz, bu dostluklar ayný þekilde devam eder gider, kafana uymayan birine kalkýpta olmadýk hakaretler edersen bu dostluk olmaz, Gökhanýn dediði sevgiyle yaptýk saygýyla döþedik cümlesindeki saygýyý ben malesef bazý üyelerde göremiyorum. Yaþýmýz ve baþýmýzdan geçen bazý olaylardan dolayý sesimiz çýkmýyorsa bu sesimizin çýkmayacaðý anlamýna gelmemeli.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bazý þeyleri kýzdýrýp kýzdýrýp önümüze koymayýn.8 Agustosta toplantý var.Bu konuda onun için açýlmýþtýr.Toplantý hakkýnda fikri olan fikirlerini yazsýn!
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Aslýnda organize edilebilirse, birkaç araçta bulabilirsek, sorunlarýmýz kýsmýnda dile getirilen sorunlarýn yerinde görülmesi için bir turda düzenlenebilir. Herkesin katýlmasý þart deðil, isteyen tura katýlýr, isteyen direk bahçeye gider kebap þiþlemeye yardým eder
Birkaç araç bulabilirmiyiz acaba ?
Birde güzergah hakkýnda ciddi birkaç öneri alabilirim.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Karpuzataný görelim.
SELAM
YESÝL CEVRE ÝCÝN NIZIP COM YONETICILERÝNIZE TESEKKÜR EDERIZ
BELEDIYE BASKANIMIZ HACI FEVZI BEY 'Ý DAVET ETMEK LAZIM
ÝNSALLAH NIZIP CAYINA CARE OLUR. SAyýn MÝLLETVEKILI MEHMET SARI BEY 2 DÖNEM
MILLETVEKILLIGI YAPIYOR PROJEYI DESTEKLEMIYORMU ?
MALESEF 70-80 YIL SANAYI POLITIKASI YAPILIRKEN SANAYILESELIM DEDÝLER
CEVREYI UNUTTULAR. SANAYI BITTI YASAMA ALANIMIZ DA BÝTTÝ
BIZ COUKLUGUMUZDA CUMA GUMUS AMCA ILE BALIK AVLADIGINI BILIRIM
YESIL GÝYELÝM YESILI SEVELÝM DELIKLI KAYALIKLAR ALANLAR GENCLERIN OLMASI DILEGIYLE
SAYIN BELEDIYE BASKANIMIZ VARSA PROJESI VARSA NIZÝP COM ADRESINE
BILGI VERSIN AYDINLANALIM
MALIMUSAVIR AHMET KILICKIRAN
AYMERKEZ ALISVERIZ MERKEZÝ
GAZÝANTEP ÝSTANBUL
allah kýsmet ederse 4.genel toplantýnýza bende katýlacaðým (Fosiyarik abimizde gelirse gelirim)![]()
bu toplantiya katilmayi cok isterdim ama isvicrede yasiyorum.insallah toplanti amacina ulasir.basarilarr...
selam nizip.com üyeleri
bu organizasyon yapým ekip çok tþk sunarým .. hem nizip.com üyelerini kaynaþma amcýyala hem tanýsma amcýkyla güzel bir uygulama..!
(((yav tamda balcan kebabý havasýý ..Yaðina bandýrcan![]()
Bu buluþma Nizip açýsýndan çok faydalý olacak, katýlýmýn yüksek olmasýný diliyorum.
aslýnda konuþulmasý gereken konulardan biride nizip-antep arasý eski yolumuzdur....
nedense bunu atlamýþýz buna da bi el atýlmasý gerek diye düþünüyorum
kýsmet olursa bende ordayim ne de olsa babamýn doðduðu köy
saygilar