Acýk birazda þu haritaya el atýn, iþiniz gücünüz geyik![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ilk resim geldi...saðol zeynel...tam istedigim gibi...bomba bir resim...biraz düzenlim yayýnlarým...yer yerinden oynayacak)))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Tarhan hayýrdýr. Hiç bu bu taraflara pas atmýyorsun bilader, Yoksa bir daha tava isteriz diyemi korkuyorsun.Merak etme yav valla istemeyiz. Haaaa sen Karakaþla kanka oldum diye kýskandýn,üstüne gül kokladým zannettin.Yav býrak sende fazla kýskanç olma fazla MAL göz çýkarmaz gari.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
yok bu sapýk dontla olan iliþkine bozuldum ben))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
ya tarhan abim ya ablam kýzýyo yazmýcan bi daha nizip com adedi vedalaþmaya geldim kendinize ii bakýn ...bi ton azar iþittim tatile geldiydim yanlarýna aramýz açýldý ...þimdi bu benim otobüs biletinin parasýný da vermez oysa ne çok güvendiydim o paraya ..
yahu tarhan abim ne sapýklýgýmýzý gördüntamam kabul ediyom sapukum ben
ya tarhan abi ya ablam hakaret ediyo bi de bana.puuuh allah belaný versin hemen yarýn eve gidiyon dedi yetmedi bi de gerizekalý diyo bana hýzýný alamýcak mal gibi yazýyon utanýyom senin gibi kuzenim olduðundan diye ya beni kovdu yaaa evden.halbuki daha geleli kaç gün olduydu.üüüf yaaa
ya canýmýn içi adminim abim n'olur beni evlatlýk al lütfennnn.
tamam menes abimde kalýrým bu gecepek sever caným beni
yuuuh bana sülük gibiyim yahuii tamam hadi gidiyom yarýn ilk otobüsle kendinize ii bakýn emi.
Arkadaþlar bu bölümde yazý olmazdý.
Bu ne her yer yazý
Bütün yazýlarý silecektim ama çok
uðraþamam.
Dont buraya yazma lütfen.
Kendin baþlýk aç
ama bir iki tane
siteyi iþgal de etme
millet tek seni dinleyecek deðil.
Zaten Mislim Ammi yeni sustu.
Sen güzel þeyler! yazýyorsun
ama az olsun.
Hem bu bölüm karikatür
çizemeyen yazmasýn.
Lütfen.!
Osman Demir Istanbul
tamam felsefe abim özür dilerim buraya yazmam.buraya yalnýzca karikatür dimi ama.tamam.