Takdir-i Ýlahi...
Merhuma Allahtan Rahmet, ailesi ve sevenlerine baþsaðlýðý diliyorum.
Ne mutluki, böyle güzel hayra vesile olup, amel defterinin kapanmasýný önlemek.
Mevlam herkese böyle güzellikler yapýýp,yaþatmyý nasip etsin.
Sevgiler...
Takdir-i Ýlahi...
Merhuma Allahtan Rahmet, ailesi ve sevenlerine baþsaðlýðý diliyorum.
Ne mutluki, böyle güzel hayra vesile olup, amel defterinin kapanmasýný önlemek.
Mevlam herkese böyle güzellikler yapýýp,yaþatmyý nasip etsin.
Sevgiler...
allah (c.c) rahmet eylesin.cok dürüst cok iyi bir esnafýmýzdý.benim niþaným da ahmet amcanýn evinde oldu.allah geride kalan ailesine sabýr versin mekaný cennet olsun.
Yaþarken hayýrla yad edilmeyi baþarabilenler,ölümden de korkmayanlardýr.Haberdeki "Taziye Evi" ve merhumun ilk taziye edilen kiþi olmasý bir tevafuk-u ilahidir.Allah taksiratýný affeylesin.Mekaný cennet olsun.Yakýnlarýnýn baþý saðolsun.
Davut hocam hoþgeldiniz muhabbetinizi özlemiþiz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Vefatýný öðrendiðimde üzüldüm. Sanayide "esnaflýk" kültürünün en önemli temsilcilerinden biriydi. Mekaný cennet olsun.
bireysel emekli, sadece üye...
Allah rahmet eylesin der yakýnlarýna ve sevenlerine baþ saðlýðý dilerim...
![]()
Akevler civarýna ihtiyaç olan taziye evi amacýyla harekete geçen Emekli Baþçavuþ Ahmet Akpek, Nizip Belediyesi tarafýndan gösterilen arsaya bir taziye evinin yapýlmasý amacýyla 100 Bin TL baðýþlayarak katkýda bulundu. Akevler ve Esenevler halkýna hizmet verilecek taziye evinin tamamlanmasýyla birlikte katkýlarýndan dolayý Nizip Belediyesi tarafýndan Ahmet Akpek adlý hayýrseverin ve eþinin taziye evine ismi verilerek hizmete sunuldu. Geçen hafta iç donanýmý da tamamlanan 19 Numaralý Ahmet ve Nejla Akpek taziye evi çevre sakinlerinin hizmetine sunuldu. Geçtiðimiz gün Nizip’e baðlý Akçakent köyünde bulunan bahçesine giden ve aniden rahatsýzlanan Ahmet Akpek yapýlan tüm müdahalelere raðmen kurtarýlamadý. Bundan 10 yýl önce kalp kapakçýðý deðiþtirildiði öðrenilen Ahmet Akpek’ýn ölüm nedeninin yine kalp rahatsýzlýðýndan kaynaklandýðý belirtildi. Kendi aile mezarlýðýnda topraða verilen Emekli Baþçavuþ Ahmet Akpek’ýn taziye evi kendi yaptýrdýðý ve isminin verildiði Ahmet ve Nejla Akpek Taziye Evi oldu. Emekli maaþýndan arttýrdýðý birikimlerini Akevler ve Esenevler halkýnýn faydalanmasý amacýyla taziye evi yapýmý için baðýþta bulunan Ahmet Akpek’ýn ölümü çevre sakinlerini yasa boðdu. Askeriyede uzun yýllar görev yaparak emekliye ayrýlan ve geriye kalan son günlerini Nizip’te geçiren Ahmet Akpek böylece kendi çabalarý sonucu yaptýrýlan taziye evinde taziyesi kabul edilen ilk hayýrsever oldu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
Allah rahmet eylesin yaptýgý hayýr kabul olur inþallah..Nizipteki eli çebine gitmeyen zenginlere örnek olsun..Emekli bir insanýn böyle bir hayýr iþi yapmasý takdir edilir..
Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun...
CANIMSIN CANIM...
Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun,yanýlmýyorsam lise yýllarýndan sýnýf arkadaþýmýz Hatice AÐPAK'ýn babasý.AÐPAK ailesinin baþýsaðolsun
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Allah rahmet eylesin. AÐPAK ailesinin baþý saðolsun...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
allah rahmet eylesin baþka söylenecek laf yok
amcamin sevap defteri hiç kapanmayacak eminim
çunku kimse kotu bir tek kelime soylemiyor,hayirli islere imzasi var
en onemlisi iki tane cok degerli evlat arkasin da birakti
ALLAH RAHMET EYLESIN