kaçak net kullananlarý da ihbar etsek mi hani komþunun penceresinden diðer komþuya sýzan kablolar mesela nasýl fikir.evet bunu da ihbar etmeliyiz.![]()
kaçak net kullananlarý da ihbar etsek mi hani komþunun penceresinden diðer komþuya sýzan kablolar mesela nasýl fikir.evet bunu da ihbar etmeliyiz.![]()
boroboro valla benim bildiðim sen de 25 ben diyim 75 ev var.hýrgýz lan bunlar.ihbar edecem ha?![]()
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
karþýyaka ya keþife çýkmanýn zor olduðunu düþünüyorum çünkü;
belediye seçimlerinde en çok akp çýktý ordan
yani karþýyakaya dokunulmazlýk hakký var![]()
Konu þükrü çiftçi tarafýndan (17.07.09 Saat 06:19 ) deðiþtirilmiþtir.
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
dontpanic sen git malatya tedaþa þikayet et, burasý Nizp.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
[QUOTE=mavi_þahin;202305]abi seninle birgün keþfe çýkalým karþýyaka mahallesinin %50 si kaçak kullanýyor[/QUOTE
çýkalým...100 de 1 suçüstü kaçak bulursan..nesine dersen de iddaya girerim...en çok kaçak kullanan mahalle ..hiç ummadýgýn bi mahalle tahmin bile edemessin..o mahalle ye karþý neden önyargýlýsýn anlamadým..fakir bi mahalle diye kaçak mý kullanmasý gerekýyor 100 de 50 si...adam çýkýp sokak ta ki panoya mý kaçak yapacak..o kadar aptal mý..
nasýl kendi hakkýmýzý baþkalarýna yedirmemek için uðraþýyorsak devletin malýný yiyenleride ihbar etmek vatandaþlýk görevidir.
biz burda ödeyelim hemde zam üstüne zamlý olarak.. antep'i geçtikten sonra su ve elektrik faturasýný ödeyen yok.. of ne güzel memleket....
Ülküsüz insan çamurdan farký olmayan bir varlýktýr...
TÜRK ÝSLAM MÜHRÜNÜ DÜNYAYA VURACAÐIZ...
Kaçaklar önlense de, faturalarýn düþeceðini sanmýyorum. Kaçak hikayesi Tedaþ için iyi bir koz bence..Geçen yýl Gaziantep te tedaþ yetkilisi gazetede Gaziantep bölgesinde büyük ölçüde kaçaðýn engellendiðini söylemiþti. Aradan olumlu bir yýl daha geçtiðini görüyoruz.(Kontroller ve sayaçlarýn dýþarý alýnmasý gibi) Ama faturalarda zamdan baþka bir þey yok.....