Bu konuda bir açýklama yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, 8-9 Aðustos tarihleri arasýnda yapýlacak olan bu sýnava katýlým þartlarý ve ek sýnav hakký kazanan adaylara tanýnan sürede son iki güne girildiðini hatýrlattý.Ek Sýnavlar için kayýt yenileme ve ayný zamanda ders seçme iþlemlerinin 13 ve 17 Temmuz 2009 tarihleri arasýnda yapýlacaðýný söyleyen Kalkan, 3 Yýllýk sisteme kayýtlý olup Açýk Öðretim Lisesinde en az 4 dönem (2) yýl öðrenciliði bulunmak, Öðrencilik durumu aktif, Silik ya da Donuk olmak, Açýköðretim Lisesinden mezun olabilmek için 40 yada en az krediye ihtiyacý olmak,lise ara sýnýflarýndan ayrýlarak açýköðretim lisesinde en az 1 kez sýnava girmiþ olmak mezun olabilmek için 40 yada en az krediye ihtiyacý olmanýn þart olduðunu söyledi.Ek sýnava katýlma þartlarýný taþýyan öðrencilerin ilgili bankalara kayýt yenileme ücretlerini yatýrdýktan sonra Nizip halk eðitim merkezinde kayýt yenileme iþlemlerini yaptýracaklarýný söyleyen Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Nesimi Kalkan, ek sýnav için kayýt yenileme ve ders seçme iþlemleri için son günün 17 temmuz Cuma günü olduðunu kaydetti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...