yanlýz bir sorun var diþi köpeklere karýþýlmamasýný rica ediyorum çünkü yavrularý var , erkeklerii ne yaparsanýz yapýnnnn
yanlýz bir sorun var diþi köpeklere karýþýlmamasýný rica ediyorum çünkü yavrularý var , erkeklerii ne yaparsanýz yapýnnnn
Anlaþýldý ben Çinlileri çaðýrýyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yavvvv bu konunun baþlýðý dün baþka deðilmiydi???????????
CANIMSIN CANIM...
Köpeklerin son durumu nedir, hala havlýyorlarmý.
müslüm abi þuanda ses yok
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Aman iyi sabah namazýna gidenler rahat etti.
müslüm abi bizim oraa jhala var 4 taneydi 1 i kayýp oldu 3 tanesi hala geziyor geece 24 oldumu baþlýyorlar havlamaya ama ben tedbirimi aldým mantar tabancasý aldým sýkýyorum geldiklerinde tabi ses yüksek çýkýyor hiçbir kalmýyor hepsi kaçýyor bide bizim evin oralar daha yeni kentleþme var ýssýz ya ondan çok
Bu köpekler demekki sizin oralarda yiyecek buluyorlar yada birileri besliyor bu köpekleri, yiyecek bulamasalar durmazlar oralarda.
müslüm abi petekler daha yeni yeni yapýlandýðý için geceleri zeytinlik içleri dolu
bizim bir akraba var orada evlerine gittim
maþþallahý var köpeklerin o kadar çok ki*********
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
mustafa maþallah iþi gücü býrakmýþsýn köpeklerle ugraþýyosun.bide saymýþsýn 4 taneydi 3 taneye düþmüþyarýnda ikitaneye düþer ama hayvassevenlere dikkat et
![]()
it kadar deðerin yok demek böyle oluyo?
ya seni yaradan insan deðil de bi it olarak yaratsaydý panic ne edecektin? neyse belediye zehirlerdi zaðar.insana verilen deðer ne ki ite ne olsun eeeyyy felek eyyy.