bende dün gece mantar tabancasý buldum sýkýyorum ama fayda vermiyor yas zaten bizim evin altýna in mi ne yapmýþlar oradan çýkmýylar
bende dün gece mantar tabancasý buldum sýkýyorum ama fayda vermiyor yas zaten bizim evin altýna in mi ne yapmýþlar oradan çýkmýylar
Valla sizi panter emel'e söylersem gününüzü görürsünüzYaþasýn hayvan haklarý
))
Bende diyorum bu köpeklerin niye kafalarý gözleri kýrýk.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bu konu geçen yýl yine açýlmýþtý da bende bir fýkra anlatmýþtým.Þu Bursanýn gözünü sevim kardaþým.Ne köpek havlýyor ne eþek anýrýyor, nede ramazan da davul sesi geliyor.Oh OOHHHH.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Allah yardýmcýn olsun kardeþim ne diyeyim))
CANIMSIN CANIM...
Çinlileri Nizip'e gönderdim bir haftada bir tane bile kalmaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
sadece rahatsýz etmiyor ayrýca çocuklarý bebeleri korkutuyor köpekleri zehirlemek öldürmek günah olur kanýmca belediyemiz bu meseleyi güzel bir þekilde çözmesi lazým
dün akþam balkonda biraz uyuklamýþým aniden havlamaya baþladýlar mantar tabancasýyla biraz sýktým adminimin evinin oraya doðru kaçtýlar
mustafa olaylarý bu kadar büyütmenin anlamý yok
sanayide o kadar köpek havlýyor
eve geliyoruz sokakta köpekler baðýrýyor
o kadar rahatsýzmýyým dersen hayýr rahatsýz deðilim
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Sbah namazý bir amcayý kovaladýlar, adamcaðýz korkudan rahatsýz olmuþ, hergün tedaviye gidiyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254