Býrakýn itler gezsin.!!
Ýt öldürür gibi insan insan öldürülüyor son günlerde...
Toplum olarak, Kurum olarak birazda bunlara çare üretelim.
Eðer eðitimle..........,
Eðer asayiþle..........
Gidiþhatýmýz hiçde iyi deðil.
Býrakýn itler gezsin.!!
Ýt öldürür gibi insan insan öldürülüyor son günlerde...
Toplum olarak, Kurum olarak birazda bunlara çare üretelim.
Eðer eðitimle..........,
Eðer asayiþle..........
Gidiþhatýmýz hiçde iyi deðil.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
hiç deme derviþ abi yav. valla nizipten korkmaya baþladým. mübarek nizip büyük þehirleri geçmeye baþladý. hergün öldürme vs.. haberi çýkýyor. nizip oldu texas![]()
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
ya bu belediye köpeklere bir çare bulmayý düþünmüyor mu ?
evde 4 yaþýnda bir kýz kardeþim var. çocuk köpeklerin havla sesinden korkuyor ve yatamýyor.
bende rahatsýz olmaya baþladým iyice bundan. yatýrmýyor bunlar bizi.
yani geceleri biz mi kalkýp köpek nöbeti mi tutalým. ayýp ya koskaca þehrin ortasýnda yaþananlara bak.
Mahmut ÖZDEMÝR
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
![]()
Olay dün sabah saat 07:30 sýralarýnda Nizip’e baðlý Dutlu köyü çobaný Müslüm Aykýr her zamanki gibi küçükbaþ hayvanlarý köy yakýnlarýndaki mera’ya otlatmak üzere yola çýktý. Bu sýrada yaklaþýk 10 kadar köpeðin sürüye saldýrdýðýný gören Çoban Aykýr köpeklerle baþ edemeyeceðini anlayýnca koþarak köylülerden yardým istedi. Köylülerinde yardýmýyla küçükbaþ hayvan sürüsüne saldýran köpekler sürü halinde kaçmaya baþladýlar. Ancak saldýrýda yaklaþýk 7 hayvanýn telef olduðu, 4 hayvanýn ise yaralý olarak kurtulduðu, toplam olarak 85 küçükbaþ hayvanla her sabah köy yakýnýndaki meraya gittiðini ve ilk defa böyle bir þeyle karþýlaþtýðýný söyleyen çoban Müslüm aykýr olayýn þokunu atlatamadý. Olayýn yaþandýðý bölgede inceleme yapan Nizip Ýlçe Tarým Müdürlüðü Ekipleri sürüye saldýran hayvanlarýn kuduz olabileceði ihtimali üzerine telef olan hayvanlarýn Ýlçe Tarým Müdürlüðü ekiplerinin gözetiminde topraða gömülmesi ve yaralý hayvanlarýn ise 21 gün boyunca ilaç tedavisiyle gözetim altýna alýndýðýný belirtildi.
Dutlu Köyü Muhtarý Mehmet ulukuþ ve hayvan sahipleri durumdan çok etkilendiklerini ve bu gibi olaylarýn tekrarýný yaþamak istemediklerini belirterek baþý boþ hayvanlarla ilgili çalýþma yapýlmasýný istiyoruz þeklinde konuþtular.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
ewet ya fatih sultan mahallesinde de durum ayný geçen gün sabah ezanýnda koyunlar geçiyordu 5 6 tane köpeðin sürüye saldýrdýðýna þahit oldum hatta çoban taþ atarak köpekleri uzaktaþtýrdý. buna bir çözüm bulunmalý bu köpekler ARTIK BÝZLEREDE SALDIRIR.....
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
böyle giderse durum onu gösteriyor![]()
![]()
Mahmut ÖZDEMÝR
hayvan barýnaðý güzel çözüm olur diyenelere sesleniyrum sokakta yatan insanlarýmýz var karakýþýn kara karanlýðýnda kaldýrýmlarda ölen insanlar var beyni uyuþmuþ gözü dönmüþ madde baðýmlýsý evlatlar var siz neden bahsediyorsunuz.
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!
Sende haklýsýn vuslat
lütfen kendinize geliniz bi söz vardýr hayvanlarý sevmeyen insanlarý sevemez diye nedemek vurucam inan su sözleri duyduðuma çok üzüldüm onlarýnda canlý olduðunu unutmayalým lütfen inanýn bu sözler karsýsýnda sok oldum besleme imkanýmda olsa inanýn beslerdim ama mümkün deðil maalesef böle biþey.. öyle insanlar varki merhametten insanlýktan yoksun bence hayvanlar o tür insanlardan daha zararsýz.. bencede barýnak yapýlmalý
Onun yerine bi tanesini evine alsan sahip cýksan daha mantikli degilmi Sayih Gökhan abicigim belki size yalan gelebilir ama Ben bi tane yavru köpegi öyle yaptým Evime aldim su anda besliyorum ve iyiki almýþým diyorum cünkü 2. günü evimizin bahcesine hýrsýz geldi köpegin havlamasi sonucu balkondan disari baktik ve hýrsýz evde olmiyan komsumuzun duvarindan atladi ve kacmayi baþardi. Bence Daha Mantikli olacak yolu secin Besleyin unutmayinki Köpekler insnlarin en yakýn dostudur.Hem Artik Zaman Cok degisti Herkezé güvenilmiyor bazende bi köpege güvenmek daha mantikli..Saygilarla Sayin abicigim..
Ahmet abi tabii bu iþin söylemde olan kýsmý yoksa bir cana öyle kolay kýyýlýrmý.
Bende köpekleri çok severim ah annem bir izin verse bir alman kurdu alacaðým
Nizip'te köpek beslemek biraz zahmetli geceleri havlamasý komþularý rahatsýz edebiliyor onun için kendi özgürlüðümü yaþayayým derken baþkasýnýn özgürlüðünü kýstlamamak gerek diye düþünüyorum.
1 haftadýr yatamýyorum nedeni ise sokak köpekleri karanlýk bastýmý havlamaya baþlýyorlar sabaha kadar birbirleriyle dövüþüyorlar,güreþiyorlar belediye bir ara ********** iðne ile bunlarý topluyor tenha yerlere býrakýyordu orhan abi þu yeðeninin imdadýna kulak ver![]()
fatih sultan mahallesi bilal saide marufoðlu saðlýk ocagý çevresi dolu......
Saat 24:00 da kurulmuþ saat gibi baþlýyorlar. Ben süngel yaptýrdýmapartmanýn yanýnda havlarlarsa bikaç tane sallýyorum, sizin oraya doðru gidiyorlar
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254