Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Lahmacun yokmu birde tava.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sanki oruç tutacakta birde lahmacun ile tava soruyor hele bak.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut sen benim mide hastalýðýna tutulana kadar orucumu bir gün bile yemediðimi biliyormusun, bana bu konuda haksýzlýk yapma.
Mahmut abi! sen Müslüm abiyi, Topluma yanlýþ lanse ediyon...
Ýnanýyorum ki o, Allah (cc) ve Peygamberi (sav) birçoðumuzdan çok daha sevmekte ve din-i mübinin emerlerine riayet etmektedir...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Yav ne adamsýn ben ramazandaki oruçtan bahsetmiyorum, Oruçtan kýz oruçtan bahsediyorum.
Bana ne senin orucundan namazýndan. Zaten öyle olur Nizip.Com toplantýlarýn da maþallah her þeyi yedin, biz senin benim mide sorunum var þu da bana dokunuyor dediðini görmedik,Ramazan geldimi benim midem aðrýyor, hadi bize okuttun ya her þeyi görene nasýl okutacan (haþa).
Ben Müslüm abiyi sevdiðim için takýlýyorum Abdulkadir.Söylediklerimin % 90'ý þaka yollu.
Biz böyle yaparak forumu canlý tutuyoruz anladýnmý.Ýnsanlar merak ediyor acaba ne cevap verdi diye.Birde sende bilirsinki Ýslam dini slogan dini deðil icraat dinidir.Ben Allahý ve peygamberi çok seviyorum demek yetmiyor dediklerinide yapmak gerekiyor. ha kim yapar kim yapmaz benim hiiiççç sorunum da, haddim de deðil. Ben kendime bakýyorum neyim neredeyim diye.Okey.
Nasýl gaza geldiniz ama.
Ya Vedat fazla karýþtýrma istersen.