![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür yardýmcýsý Nesime Kalkan, 2008–2009 Eðitim-Öðretim yýlý Açýk öðretim Lisesi ve mesleki Açýk öðretim Lisesi öðrencileri için Ek sýnavlarýn 08 Aðustos 2009 cumartesi ve 09 Aðustos 2009 Pazar günleri yapýlacaðýný ifade etti. Kayýt yenileme iþlemlerinin ise 13 Temmuz pazartesi günü baþlayacaðýný ve 17 Temmuz 2009 Cuma günü sona ereceðini hatýrlatan Halk Eðitim Merkezi Müdür yardýmcýsý Nesime Kalkan, kayýt Yenileme ve ek sýnava katýlmak isteyen öðrencilerin, Açýk öðretim lisesi veya mesleki Açýk öðretim Lisesinde en az 4 dönem okumuþ olmalarý, þu an itibari ile en az 104 krediye sahip olmalarý, tek sýnavda mezun olabilecek öðrenci olmalarý ve kaydý aktif, donuk ya da silik olmalarý gerektiðini vurguladý. Ek sýnava katýlma þartlarýný taþýyan öðrencilerin ilgili bankalara kayýt yenileme ücretlerini yatýracaklarýný belirten Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür yardýmcýsý Nesime Kalkan, kayýt yenileme iþlemlerinin ise Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi’nde yapýlacaðýný kaydetti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...