Konu Orhan Çelik tarafýndan (12.08.07 Saat 22:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Abi muhteþemsin sen yaaa
Benim "Gün batýmý"na aklým gitti, hemen arka plan yapayým.
Kazlar ve sonrasýda nefis
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (20.10.07 Saat 17:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ABÝ HARÝKASIN YA VALLA HANGÝSÝNÝ EKRAN A YERLEÞTÝRECEM VALLA ÞAÞTIM.AMA BALIKLIYI KOYMAM BURASI SICAK KOKAR MOKAR:=))ELLERÝNE SAGLIK
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
tþkler abii ellerine saðlýkk...
Resimlere týklayarak büyük boyutlarýný görebilirsiniz. Resimler hit alsýn ve altlarýna yorum yazýlabilsin diye bu þekle getirdim. Sadece seyredilmesine gönlüm razý olmadý.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Waaaaaaaaaaaaaaaaaw....harikaaaaaaaaaaa.....
Abi sende benim gibi,ayyy pardon Gökhan gibi aþýk felanmý oldun....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Orhan abi gözlerimizin pasýný sildin valla saðolasýn...
ilçemize böyle güzellikleri veren rabbime þükürler olsun, bu güzelliklerin kýymetini bilemeyen bizlerede y********* olsun....
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
can dost dilinin ve kalbinin güzellikleri ellerinle birlikte siteye yansýmýþ gurbettemiyiz Niziptemi anlamak zor tek kelime ile teþekkür ederim. selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ben demiþtim bu sitede bir fotocu varsa o da Orhan abidir.....
Bak þimdi boðaza gidecektimbu resimleri görünce vazgeçtim Nizip'e geliyorum... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG]
.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ha bu arada resimlerin kalitesindeki baþarýnýn o karizmatik, yakýþýklý beyefendinin sebep olduðunuunutmayalým.... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Cengiz bendenmi bahsettin kardeþ ? Yok be kardeþ ne karizmasý,bizde o dediðinden kalmamýþ artýk.![]()
Ben kimim..?