Sýkma canýný Tarhan biz senin ne kadar titiz biri olduðunu biliyoruz.(Enson geçen kurban bayramýnda elini yýkamýþtý)
Saðol Akif
Mahmut kadar geniþ derken bir þeymi ima etmeye çalýþýyorsun len.Sonra sana niye batýralým o kadar tavaný yedik. Sonra biz kanka deðilmiyiz artýk.(Günahým kadar sevmem bakmayýn kanka dediðime)
Ýkimizde pembe tiþört giyersek piþti oluruz, sonra sosyeteye rezil oluruz deðilmi.
Seni Allaha havale ediyorum nasýl bilirse öyle yapsýn.
Yok yok mor deðil, yakýnda onu mor çatý kadýnlar derneðinde görürseniz þaþýrmayýn.
Eskiler bir büyük sözü dinle, birde küçük sözü dinle demiþler.Ben atalarýmýn sözünü dinlerim.Tecrübe tecrübedir,madem baþýndan geçti biliyorsun o zaman bende dikkat ederim.
Tabiki ciddiye alacaklar, çünkü ben çok ciddi biriyim.
Onda uçacak kanat kalmadý þükrü, O artýk yerlerde sürünüyor.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ya biz fiðüranmýyýz, tavadan önce yediðim kele paçadan bile bahsetmiyorsunuz? Mahmudun(menes) adý çýkmýþ, onlar 5 kiþi tava tepsisin bitirememiþ, biz 4 kiþi tepsiyi sýyýrdýk)
Bu Mahmut contayý sýyýrdý heh heeeee bunun iþi tamam sýradaki gelsin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ellerine kollarýna ..emeðine saðlýk... Yine yaptýn yapacaðýný ya..Helal ossun!!!...(Bende de ******lýk diz boyu.. Mahmut abi tükürse ;'Rahmet yaðdýrýyon ' deyip.. teþekküre sarýlýyom...
)
Konu xxhidayet tarafýndan (08.07.09 Saat 14:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
yiyip yiyip atiysiiizz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
adaþým teþekkürederim çok güzel olmuþ bizi güldürdün allah ta seni güldürsün
Mahmut abi! koydum senin kelle paçaný da
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.