![]()
Nizip Belediyesi tarafýndan Fevkani Mahallesinde yapýmýna baþlanan Suni Çim Saha ve Ýlköðretim Okulu Hususunda bir açýklama yapan Fevkani Mahallesi Muhtarý Ýbrahim Halil Polat, yapýlan çalýþmalarýn ihalelerin tekrarlanmamasý nedeniyle uzatýldýðýný söyledi. Mahalle Sakinlerine yönelik açýklama yapan Fevkani Mahallesi Muhtarý Polat, bazý eksiklikler nedeniyle çalýþmalara bir müddet ara verildiðini ancak, Suni Çim Saha ve Ýlköðretim Okulu’nun en kýsa zamanda tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacaðýný ifade etti. Ayrýca yapýmýna devam edilen Ýlköðretim Okulu’nun zaman zaman çocuklar tarafýndan camlarý kýrýldýðý ve bir takým zararlar verildiðini kaydeden Muhtar Polat, Anne ve Babalarýn çocuklarýný tembih etmelerini istedi. Son olarak Molla Camii’nin bakým ve onarýmý hususunda vatandaþlarý aydýnlatan Fevkani Mahallesi Muhtarý Ýbrahim Halil Polat, Molla Camii’nde yaþanan sýkýntýlarýn giderilmesi amacýyla Vakýflar Genel Müdürlüðü tarafýndan bakým ve onarým çalýþmalarýna baþlanacaðýný kaydetti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...