güzel bir konu gerçekten nizipin belli yerlerinde çöp kutularý var
malum kenar semtlerde bunu bulmak zor
çöp kutusunun çok olmasý o kadarda çevre kirliliði oluþturacaðýný sanmoyorum
selametle
güzel bir konu gerçekten nizipin belli yerlerinde çöp kutularý var
malum kenar semtlerde bunu bulmak zor
çöp kutusunun çok olmasý o kadarda çevre kirliliði oluþturacaðýný sanmoyorum
selametle
[QUOTE=müslüm akpek;188915]Burasý Türkiye,
Yere kocaman bir balgam atmak,
Evdeki çöpleri 5 nci kattan aþaðý fýrlatmak,
Müslüm beyin iyi bir gözlemci olduðunu biliyormusunuz ?
Atatürk bulvarý üzerinde,Nustafa Kökmen bulvarý üzerinde,lise caddesinde,eski birecik yolunda,saraç yokuþunda yani kýsacasý ana artellerde çöp konteynerleri þuan mevcuttur. Sizin gözünüze takýlan,burdada olsaydý iyi olurdu dediðiniz bir yer varsa cadde adý vererek bildirirseniz sevinirim. Yazýnýz genelleme gibi olmuþ,bu tip deðerlendirmelere nasýl bir cevap yazacaðýmýzý veya soruna nasýl yaklaþacaðýmýzý kestiremiyoruzSelam ve dua ile...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
tedaþýn önünde yok...ayrýca mimar sýnan mah..m.kökmen blv ve susam sok cevresýnde sývrýsnekten uyuyamýyorum...bilgine orhan abi...
Eski postanenin arkasýndaki çöp konteynerininde ben kaldýrýlmasýný istiyorum, bu çöpler yüzünden sinekten geçilmiyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Ben kimim..?
modern þehirlerde insanlar çekirdek yerken kabuklarýný saga sola oturdugu bankýn sagýna soluna atýp ta kalkýp gýtmez..bi tane boþ poþet alýr kabuklarý onun içine atar..temizlik görevlisi var diye görevini yapsýn diye ona iþ çýkarma sorumluluguna girmez modern þehirlerin modern insanlarý..bu nizip için geçerli deðildir..git osmanlý parkýna bak gece 12 bütün banklarýn etrafý en az 2 kýlo cekýrdek kabugu vardýr pet þiþe vardýr...poþet vardýr..hani az ilerde çöp kutusu var ama kalkýp oraya atma zahmetnde bulunmaz kimse..temýzlýk görevlisi varya görevini yapsýn diye düþünür..
sen bu sivrisineklere çözüm bulma orhan abi..bende kindar olacaðým görürsün sen...sen hangi mahallede oturuyordun...????
Konu mehmet karakaþ tarafýndan (09.07.09 Saat 13:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu konu hakkýndaki düþüncelerimi savundum belirttim, yeri geldi yanlýþ anlaþýldým...Gerekli yerlerden gereken ilgiyi sað olsunlar gösterdiler...
Lütfen bu konunun ciddiyetliðini kavrayalým, yorumlarýmýzla konunun kilitlenmesine meyil vermeyelim lütfen...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...