allah rahmete eylesin ailesine sabýrlar diliyorum.
Allah mekanýný cennet etsin. Allahýn rýzasýný kazanmak için, ölmezden önce yaptýrmýþ olduðu taziye evi için kendisine gýpta ettim. Hayýr için yapmýþ olduðu taziye evi, bundan sonra ismi ile ebedileþecek. Yattýðý yerde rahat uyusun...
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Biz onu bilyacý "Baþçavuþ" olarak tanýrdýk, iþini bilen, temiz, prensipli, dürüst bir esnaftý bulamadýðýmýz bilya çeþitlerini kendisinde büyük ihtimal bulurduk bu da o an için iþimizin görülmesi açýsýndan büyük bir nimetti.
Ömür dediðimiz neki iþte geldi geçti geride hoþ bir sada býrakabildiysen ve yaþam þeklin Ýslama yakýþýr bir tarzda ise senden daha bahtiyar kim olabilirki...
Bilyacý Baþçavuþun dünya hayatý büyük ve ince bir tevaffuk ile son bulmuþ doðrusunu ve en güzelini Allah (C.C) bilir ama bizim anladýðýmýz kadarýyla ve temennimiz Ýnþaallah imaný yanýna yoldaþ olmuþtur.
Yüce Mevlam Ýnþaallah kendisini Peygamber Efendimiz'e (SAV) komþu eder. Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Site yöneticileri, rahmetli olan kiþilerin bir resmini yayýnlasalar daha iyi olmazmý diye düþünüyorum!.. Hem ölen kiþiyi hatýrlamayanlar, tanýmayanlar hatýrlamýþ ve tanýmýþ olurlar..
allah rahmet eylesin allah nur için de yatýrsýn ahmet amcayý bende tanýrdým sanayine kücük bi dükkani vardý cok temiz ve dürüt bir adam
Allah rahmet eylesin. Mekaný cennet olsun.
Ailesine sabýrlar diliyorum.
ayný zamanda sitemiz üyelerinden Mehmet AÐPAK'ýn da amcasý olurdu. kendisi þuanda Nizip'de
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
alllah rahmet eylesin cenneti ala dan bir köþk versin
Konu mustafasahin tarafýndan (06.07.09 Saat 14:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Hocamý aradým, onun amcasý bizim de amcamýz sayýlýr, Akpek'lerin baþý saðolsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE