Doða derneði
Arkadaþlar Turan bey, doða derneðinin bölgemizdeki deneyimli bir yetkilisi. Kendisinin bu bölgedeki canlýlar üzerine çok deðerli çalýþmalarý bulunuyor ve bunu bizlerlede zaman zaman paylaþýyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Turan beyle geldiðimde tanýþalým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizip bölgesi Fýrat nehri ve bozkýrlarý bakýmýndan çok deðerli canlýlara ev sahipliði yapmaktadýr. Sizlerinde uygun olduðu bir zaman Nizip e gelip Nizip'in doðasý hakkýnda bilgi vermek ve sunum yapmak isterim. Bunu organize ederseniz sevinirim
sevgilerle
Çok memnun oluruz. Ýlk fýrsatta bunu organize edelim.
0342 5171254
selamlar öncelikle turan çetin benim öðretmenim gibidir beni o eðitti ve de eðitiyor þimdi ben
doða derneði
2009 kelaynak gözlem sorumlusuyum ve yakýnda turan abi gidiyor ve bana her þeyi alýþtýrdýktan sonra
þanlý urfadaki diðer canlý türlerini ben koruyacam ve buna yemin ediyorum
sevgilerle
abdullah yaþar
turan beyin bu deneyimlerini ve birikim
lerini bizimle ne zaman paylaþacak.?
þimdiden teþekürler turan beye
SELAM ARKADAÞLAR BEN ABDULLAH YAÞAR TURAN BEY DERKÝ?
BÝLGÝLERÝMÝ PAYLAÞMAK BENDE ÇOK ÝSTERÝM FAKAT BÝZE MEKAN AYARLAMANIZI TEMÝN ETMEK SÜRECÝYLE NÝZÝP E GELÝP SUNUM YAPMAK ÝSTERÝZ
ÝLETÝÞÝM ÝÇÝN
abdullah.yasar@dogadernegi.org
veya tlf : 0545 215 97 05
sevgilerle
turan çetin
abdullah yaþar
Niziplilerin gerçekleþireceði 8 Aðustostaki faliyete Doða Derneði adýna katýlým saðlayýp Nizip doðasý hakkýnda bilgilendirme sunumu gerçekleþtire biliriz.
sevgilerle
abdullah yaþar
Doða derneði yetkilileri bizleri kýrmayarak, gizemli doðamýzýn harikalarýný bizlere bir sunumla sunacaklar. 08 Aðustos'daki toplantýmýza katýlýp bizleri mutlu edecekler.
0342 5171254
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (06.07.09 Saat 12:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Çok faydalý bir sunum olacak, kendilerine þimdiden teþekkür ederim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yöremizde böyle bir derneðin olmasý, beni ziadesi ile memnun etti.
Yöremizi, topraðýmýzý, canlýlarýmýzý, bitki çeþitlerimiz hakkýnda bilgi sahibi olmak, ufkumuzu açar.
emeði geçenlere teþekkürler.
Sevgiler...