Bencede huzi gelmez, gelse bile kimliðini açýklamaz.Ama bir yöntem var eðer gelirse ben onu ortaya çýkaracaðým.
Bencede huzi gelmez, gelse bile kimliðini açýklamaz.Ama bir yöntem var eðer gelirse ben onu ortaya çýkaracaðým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
malesef ben öyle cýkarcý amaçlý insanlarýn gelicegini zannetmiyorum bulusmaya gelen her hangi bir üye arkadasýmýzda bagýra bagýra kendini tanýtma zorun da degil tabiki konusup tanýsacaz bunlar yavas yavas zaten gercekleþecektir illaki bunu gelin TÖREN düzenleyelim diyorsanýz bir þey diyemem
evet hatýrlýyorum bir ara ciðköfte partisinde bir üye arkadaþýmýzýn parmagý kesilmiþti ondan bahsediyosun deðilmi.. akacak kan damarda durmaz.?
bu toplantýda olmayý çok istiyorumdum ama tarihlerde adanada olma durum var bakalým o zaman gelsin
Arkadaþlar düþündüðünüz etkinlik çok hoþ ve güzel ama bizim pankart açmamýza ve dikkat çekmemize Jandarma izin vermeyecektir.
o anki mutluluðumuzu bozmamak için bu pankart olayýný daha iyi düþünüp izin istememiz daha doðru olacaktýr sanýrým.
Nizip çayýnýn kirliði gercekten önemli bir konu duyarlýlýk gösteren herkese teþekürler
Konu ile ilgili yetkili kurumlara izin baþvurusunda bulunulacak ve izin istenecektir. Ýllegal birþey olmadýðý karþý çýkacaklarýný sanmýyorum.
Ayrýca Nizip çayýnýn kirliliðine dikkat çekme eylemine katýlmak istemeyen arkadaþlar, direk bahçe alanýna gelebilirler.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu eylemi mutlaka yapalým, ben her türlü pankartý taþýrým bununda tüm sorumluluðunu üstlenirim.
yahu ne sorumluluðu ?
isterseniz güzelim toplantýyý germeyin, millette yasa dýþý birþey yapýyoruz sanacak.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Neydi o hayir toplayýp güle oynaya piknik yaptýðýmýz toplantýlar, tüm dostlarla ayný havayý dahi teneffüs edebilmenin verdiði hazzý hissedebilmek vs.
son günlerdeki mesajlara bakýyorumda; birbirini tehdit ederek o günü beklemek, meclis kurulup sorgulama yapýlmak istenmesi, eylem!!!!!!!!! düþüncesi, küsenler darýlanlar ve daha neler neler.
Tatlý dille sohbetler, birbirini anlayýþla karþýlayarak olgunluk göstermeler, sýcak karþýlamalarla özlem gidermeler, sevgi ve muhabbet ortamýnda sunulan ikramlara ne oldu da, deðiþiklikler peþine düþüldü.
Geçen toplantýlarý aratmayan ve daha samimi bir ortamda buluþmak ümidiyle...
Pala bey siz merak etmeyin yine ayný þekilde olacaktýr toplantýmýz, bazý densizlerin yazdýðý hakaret mesajlarý yüzünden böyle oldu, isterseniz o mesajlardan birini size özelden göndereyim, okuyunca hak vereceksiniz.