ben bugün gördüm harika bir çalýþma vardý HERÞEY NÝZÝP ÝÇÝN
allah bu devleti baþýmýzdan eksik etmesin
ben bugün gördüm harika bir çalýþma vardý HERÞEY NÝZÝP ÝÇÝN
allah bu devleti baþýmýzdan eksik etmesin
Konu mustafasahin tarafýndan (03.03.09 Saat 17:40 ) deðiþtirilmiþtir.
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Duble yol ak partinin devlet politikasýdýr.2002 Yýlýndan bu yana ak parti iktidarýnda 15.000 km duble yol yapýlmýþtýr.bu çalýþmalar NÝZÝP içinde geçerlidir.Merakeden arkadaþlar KARAYOLLARININ web sitesine girip öðrenirler.NÝZÝP' E yapýlan yollarýn seçim yatýrýmý olmadýðýný anlarlar.....HERKESE SAYGILAR.....
Seçim zamanýda olsa bu hizmet Nizip'te kalacak arkadaþlar.Taþ üstüne taþ koyandan Allah Razý olsun.Tebrikler,teþekkürler.
![]()
Trafik Kazasý dün saat 10:30 sýralarýnda Dutlu Kavþaðý’nda yaþandý. Recep Sarýbayýndýr yönetimindeki 63 AL 697 plakalý araç Birecik istikametinden Nizip Þehir Merkezine girmek isterken Gaziantep istikametinden gelen 13 PP 845 plakalý kamyon ile çarpýþtý. Yaþanan trafik kazasýnda araçta bulunan sürücü Recep Sarýbayýndýr ve oðlu Abuzer Sarýbayýndýr kazayý büyük bir þans eseri hafif sýyrýklarla atlattý. Ýsmi belirlenemeyen Kamyon Þoförü Kazadan yara almazken yaralanan Baba ve oðul Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine getirilerek ayakta tedavi edildi. Recep ve Abuzer Sarýbayýndýr’ýn hayati tehlikelerinin olmadýðý belirtilirken kazayla ilgili soruþturma devam ediyor.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
geçmiþ olsun nizipin üzerinde kara bulutlar geziyor allah sonunu hayýr eylesin
Ýnþallah bu kavþaga bir an önce bir köprülü kavþak yaparlarda bu kazarlarý bir daha görmeyiz.
Otoban kavþaðýnda maalesefki çok insanýmýzý kaybettik ve kaybetmeye devam ediyoruz ne yazýkki hiçbir önlem alýnmamasý bir yana özellik gece saat 21:00'dan sonrada kavþakta bulunan ýþýklarda otomatiðe geçiyor ve çok ciddi can kayýplarýyla sonuçlanan kazalar oluyor. Köprülü kavþak projesi bildiðim kadarýyla onaylandý yanlýþým varsa düzeltin. Ama neden hala baþlanmadý ve orayala ilgili bir çalýþma yok daha çok canmý yanmasý gerekiyor bunlarýn yapýlabilmesi için
Konu ÞAHÝN TEKÞAN tarafýndan (19.03.09 Saat 21:46 ) deðiþtirilmiþtir.
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
![]()
Nizip- Karkamýþ Yok Kavþaðý ile Otoban giriþinde baþlatýlan Duble Yol Çalýþmalarý aralýk verilmeksizin devam ediyor. Yaklaþýk 40 Trilyona mal olacak bu Köprülü Kavþak ile Duble Yol çalýþmalarýnýn yýlsonuna kadar bitirilerek hizmete sunulmasý planlanýyor. Alýnýlan bilgiye göre E–90 Karayolu Otoban giriþi ve Karkamýþ Yol çatý arasýndaki yaklaþýk 600 metrelik bölümün ise tamamlanma aþamasýnda olduðu belirtildi. Nizip- Karkamýþ Yol Kavþaðý ile Otoban giriþinde baþlatýlan Duble Yol Çalýþmalarýnýn tamamlanmasýyla birlikte Ýlçenin giriþi ve çýkýþ noktalarý daha elveriþli hale getirilecek. Bu amaçla baþlatýlan çalýþmalar ise gerek sürücüler gerekse Ýlçemiz vatandaþlarý tarafýndan sevinçle karþýlandý.
nrtmedya.com
![]()
Edinilen bilgiye göre Nizip istikametinden Dutlu istikametine gitmekte olan Mehmet Arslan idaresindeki 27 NL 344 plakalý Minibüs, Þanlýurfa istikametinden Nizip istikametine gelmekte olan Ahmet Çantar idaresindeki 33 SN 074 plakalý otomobille çarpýþtý. Kazada otomobilde bulunan 33 yaþýndaki Sibel Baðcý olay yerinde hayatýný kaybederken otomobil sürücüsü Ahmet Çantar (25), otomobilde bulunan Sebile Çökkün (36), Batuhan Baðcý (17), Sevda Baðcý (33), Taha Çökkün (10) ve minibüs sürücüsü Mehmet Arslan (35) çeþitli yerlerinden yaralandýlar. Yaþanan kaza sonrasý olay yerine gelen Nizip Belediyesi Ýtfaiye Ekipleri kurtarma çalýþmalarýna katýlýrken, yaralýlar 112 acil servisle Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine getirilerek tedavi altýna alýndý. Ancak kazada aðýr yaralanan Sebile Çökkün, Batuhan Baðcý, Sevda Baðcý ve Taha Çökkün’ün hayati tehlikeleri devam ederken Minibüs Sürücüsü Mehmet Arslan’ýn ise hayati tehlikesinin olmadýðý belirtildi. Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Ekipleri yaþanan Korkunç kazanýn sebebini araþtýrmak üzere kazayla ilgili soruþturma baþlattý.
nrtmedya.com
Bürokrasimi aðýr, biz Nizip halký koyunmuyuz ?
Þu kavþak iþini 5 yýldýr baðýrýyoruz, bugün ihale bugün para yok diye diye bugüne kadar getirdiler.
Yok olmayacak....
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Maliyet düþük olsun ve proje çabucak bitsin diye baðlantý yol yerine hemzemin geçit yapmýþlar. Bu mebalin altýndan nasýl kalkacaklar merak ediyorum. Ölene rahmet, kalanlara geçmiþ olsun.
bireysel emekli, sadece üye...
Allah sabýr versin yakýnlarýna.yaralýlara acil þifalar,ölene de Allah rahmet eylesin...
CANIMSIN CANIM...
Bu nasýl iþtir bu nasýl bir duyarsýzlýktýr bilmiyorum , burasý kara noktalardan biri neden hala bir önlem alýnmýyor anlamýyorum.
Allah rahmet eylesin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ne yazalým bilmiyorumki.Yazmaktan usandýk artýk.Ben en az 5 defa oradan geçerken 155 arayýp trafik ýþýklarýnýn çalýþmadýðýný ihbar ettim.Çok güvenli bir yol ya ýþýklarda çalýþmýyor.Hep beraber toplanýp bu yolu trafiðe kapatmak gerek.Belki ulusala çýkarsa o zaman yüzleri kýzarýr.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ