sevgili arkadaþým..tamam canlý müzik çalýyorsunuz cafede.ama hiçmi çevredeki oturan ailelere saygý yok.evde yaþlýsý var.hastasý olan var.misafiri gelen var..ya innaýnki evde namaz kýlamýyoruz artýk..canlý müzik yapacaksýnýz diye bu kadar çevreye rahatsýzlýk vermeniz gerekmiyor..lütfen çevrede oturan aileleri düþünerek müziðiniizi yapýn.sadece cafeye gelen müþteriler duyacak þekilde canlý müziðinizi yapýn.þarkýlarý seslendiren arkadaþalrýn sesi çok yüksek açýlýyor.yani o mekana gelenlere yönelik bir müzik sunuyorsanýz tüm mahallenin dinlemesine ne gerek var..gece açýk havada o ses çok müthiþ þekilde yayýlýyor..hergün ama her gün bu olmaz..lütfen ilgili arkadaþalr kimse gerek nizip belediyesi.gerekse cafe iþletmecisi arkaþýmýz buna müdahale etsin.ben burdan bunu dile getirmek istedim.. burdan bir sonuç almayý umuyorum. herkesin dinlenmesi gereken bir vakitte çevreye bu rahatsýzlýk verilmez.akþam saat 7 den gece 11:30 kadar bu her gün böyle.lütfen rica ediyorum.buna bir çözüm bulun.belki sesin yüksekliði konusunda iþletmeci arkadaþýmýz ordaki evlerin yanýna gelerek bunu test edebilir.sesin nasýl geldiðini ve rahatsýz ettiðini.eminimki o da fark edecektir bunu..