Herkesin gizlilik hakký vardýr.Kimliðini açýklamak istemiyorsa zorla açýkla diyemeyiz.
Herkesin gizlilik hakký vardýr.Kimliðini açýklamak istemiyorsa zorla açýkla diyemeyiz.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
açýklamak istemeyen adamýn orda ne iþi var anlamadým.zaten oraya gelmekle kimliðini açýklamýyor mu?o zaman maskeli gelelim ha ne dersiniz...kýyafet balosu gibi
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Yav sen boþuma uðraþýyorsun sana mama düþmez oradan,
Ne demek istediðini açýklarsan sevinirim.
Osman Demir Istanbul
Mehmet, zaten ben kimseye zorla kimliðini açýkla demiyorum ki. Zaten kimsenin de kim olduðunu merak etmiyorum. Biz bu nizip.com toplantýlarýný niye yapýyoruz? Tanýþýp kaynaþmak için deðil mi? Mesela ben Admin Abi'yle yüz yüze, siteye üye olduktan 2 sene sonra; diðer üye arkadaþlarýmla da gerek yaz, gerekse bayramlaþma toplantýlarýnda tanýþma fýrsatý buldum. Gene üstüne basa basa söylüyorum: Kendini tanýtmak istemeyen bence kibarlýk edip gelmesin. Eðer amacý týkýnmaksa bilemem...
bireysel emekli, sadece üye...
Bu buluþma inþallah nizip.com un dayanýþma ve kaynaþma günü olacak.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Arkadaþlar, sizler isminizle yazýyor olabilirsiniz. ismi ile yazmayan arkadaþlarýn gizliliðinede saygý duymak lazým. Lütfen bu konuyu abatmayalým.
Ýsteyen her Nizip'li hemþerimiz gelebilir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254