patatesli olmaz, patatesli olmaz
patatesli olmaz, patatesli olmaz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
hadi bakalým...8 gibi Namzadedeyiz...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
yakýþýr abime![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
www.tarhanharita.net
Tava diye milleti yutturmayýn. Siz türlü yapmýþsýnýz![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
![]()
Tava buluþmamýz çok güzel geçti.Gece geç saatlere kadar muhabbet ettik.Zaten ana amacýmýz da buydu..Bu arada tavamýza türlü diyenlere en iyi cevabý biraz sonra yiyenler verecektir..Dört koca tepsi anýnda bitti.Ancak Müslüm Akpek dua ettigi için onlarýn tepsisi oldukça bereketlendi.5 kiþi bir tepsiyi zor bitirdiler..Bursadan MENES ve Fatih abiye bu iþtiraklarinden dolayý özel teþekkürlerimizi sunuyoruz.Dostluklar bu tip buluþmalar ile yol alýr.Bu gelenegi elimizden geldigi kadar sürdürmeye çalaþýcaðýz..Tavamýza iþtirek eden tüm arkadaþlarýmýza þükranlarýmý sunuyoruz...
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Bu tür toplnatýlarýn amacý zaten kaynaþmak,birlikte olmak.Ama bunu anlamayanlar iþiniz gücünüz yemek oldu diyor! Ramazan abi tavada ýsrar etmebak akþam fatih abide itiraf etti türlü dedi
![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Selam...Yenikapýya Ýdo yanaþtý daha inmeden Müslüm abi aradý seni bekliyorum diye, saðolsun beni aldý ofisine götürdü,birlikte cuma namazýný eda ettik(sayemde alný secdeye deðdi) Nizipli Hayri abinin o meþhur dürümlerini götürdük.Ýnanýn Nizipi aratmayan çok þahane dürümleri var. Öðleden sonra ben çýktým Zeynelin ofisine gittim,akþam hep beraber Polen abi,zeynel,vedat abi ve müslüm abi namzadeye gittk.Yolda bir ben,bir vedat abi , arada müslüm abi fýkra show yaptýk.Namzadeye vardýk az sonra Tarhan ve fatih abi geldi hiç bir masraftan kaçmayarak hazýrladýklarý tavalarý namzadenin sahipleri piþirip servis yaptýlar ve bizimle çok ilgilendiler onlara çok teþekkür ediyorum. Bu nasýl misafirperverlik ben çok memnun kaldým.Fatih abiye, Tarhana, Müslüm abiye ve beni evinde aðýrlayan polen mahmut abiye çok teþekkürler.Bu tip kaynaþmak maksadýyla yapýlan toplantýlarýn daha sýk ve daha çok katýlýmlý yapýlmasý dileðiyle.Tekrar teþekkürler.Bu arada tava dört ondörtlük olmuþtu.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (27.06.09 Saat 10:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Açýkçasý kýskanmaktan öte elimden de bir þey gelmiyor...; Afiyet, þeker, bal, kaymak .... olsun..Þifa olsun..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Tarhan ve Fatih Abiye, Arabasýyla bizleri Namzadeye götürüp gece eve býrakan Müslüm abiye, Namzade iþletmecisine, personeline, geceye katýlan bütün abilerime ve emraha çok teþekkür ederim. Gecemiz neþeli geçti. Menes, Vedat ve Müslüm abinin fýkralarýyla bütün dertlerimizi unuttukÞükürler olsunki bir Cuma günü tava yiyebildim
Tava çok lezzetliydi ben hala biz o 1 tepsi tavayý 4 kiþi nasýl bitirdik anlayamadým
bir daki buluþmada daha çok katýlýmcý ile dostluklarýmýzýn bir ömür boyu devam etmesi dilekleriyle tekrar teþekkür ederim.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
bu geceyi düzenleyenlere,bizi mekanýnda aðýrlayan mustafa bey ve namzade çalýþanlarýna teþekkür ederim.birlik ve beraberliðimizin devamý dileðiyle.herkese selemlar...
Sevgili dostlar gecemiz çok güzel geçti.Bizi hiç bir masraftan kaçýnmayýp geceyi organize eden Ramazan Tarhan kardeþimize çok teþekkür ederim gerçekten ramazan bey kardeþimin Ýsatnbulda Kaldýgýmýz günlerdede bize çok zaman ayýrdýgý ve bizi agýrlamasýndan geçekten çok memnun kaldým beni mahçup ettiler inþallah dostlugunun altýnda kalmayýz
Ayrýca Emrah kardeþimizede çok çok teþekkür ederim bizi çok güzel agýrladýlar hele hele gecede çok emegi geçti emrahýn Zandederim Tavamýzýn çok lezetli olmasýnýn sebebi Ramazan kardeþimizin hizmet ve bonkörlügü ile emre kardeþimizin çok hizmet etmesi oldu
Geceye katýlan tüm kardeþlerime çok teþekkürler
Yalnýz gelemeyen Felsefe kardeþime çok teessüfler
En kötü günümüz ve kardeþligimiz böyle olsun.
Gerçekten hayatýmda yedigim en lezetli tavaydý.Selamlar
Konu fsoyarik tarafýndan (27.06.09 Saat 09:40 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM