Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý Yazý Ýþleri Müdürü Fevzi Balcý ve Daire Amirleri tarafýndan Nizip Ýlçe Kaymakamý Kýrýkkale yeni Valisi Hakan Yusuf Güner’e bir veda yemeði verildi. Dün akþam saat 19:30’da Osmanlý Parký Restoranýnda verilen yemeðe Nizip Ýlçe Kaymakamý Kýrýkkale yeni Valisi Hakan Yusuf Güner, Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardýmcý Doçent Yaþar Büyükoðlu, Garnizon Komutaný ve Nizip Askerlik Þube Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Belediye Baþkan Vekili Hüseyin Özkaya, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan ve çok sayýda Daire Amirleri katýldý. Veda yemeðinde bir konuþma yapan Kýrýkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Nizip’te görev yaptýðý süre içerisinde Daire Amirleri ile uyum içinde çalýþtýklarýný belirterek bu veda yemeðini tertipleyen Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý Yazý Ýþleri Müdürü Fevzi Balcý ve Daire Amirlerine teþekkür ediyorum dedi. Veda Turlarýna devam ettiðini söyleyen Vali Güner, birlikte çalýþtýðýmýz tüm arkadaþlarýmýzý bir arada görmenin bir kez daha mutluluðunu yaþýyorum diyerek sözlerini tamamladý. Veda yemeðinde Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý Yazý Ýþleri Müdürü Fevzi Balcý tarafýndan Kýrýkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’e bir plaket takdim edildi. Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner’in Ýlçemizde kalýcý eserler býraktýðýný söyleyen Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý Yazý Ýþleri Müdürü Fevzi Balcý ise Hakan Yusuf Güner’e yeni görevinde baþarýlarýnýn devamýný diledi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...