![]()
Gaziantep Ýl Özel Ýdaresi tarafýndan Halk Eðitim Merkezlerinde düzenlenen Dikiþ – Nakýþ Kurslarýnda kullanýlmak üzere Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdürlüðü’ne bir adet Elektronik Dikiþ Makinesi, 2 adet Düz Sanayi Tipi Dikiþ Makinesi ve 20 adet Ev Tipi Düz Dikiþ Makinesi gönderildi. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdür Yardýmcý Kenan Aykut, gönderilen bu Dikiþ ve Nakýþ Makinelerinin Nizip Halk Eðitim Merkezi Bünyesinde faaliyet gösteren Dikiþ ve Nakýþ Kurslarýnda kullanýlacaðýný söyledi. Bilgisayar baðlantýsý ile istenilen her hangi bir Deseni Aktarýp Ýþleme Özelliði Olan, Farklý Boyutlarda Nakýþ Yapabilme, Otomatik Ýplik Yerleþtirme, Dokunmatik LCD Ekran gibi daha bir çok özelliðe sahip olduðunu ifade eden Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, bu sayede usta öðreticilerin ve kursiyerlerin teknoloji imkânýndan faydalanacaklarýný kaydetti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...