![]()
Bütün Bilgilere www.adaklikoyu.com dan ulaþabilirsniz...
facebook dan da köyümüzün grubuna katýlýp 100 den fazla köy resimleri, festival resimleri,piknik resimleri,futbol turnuvasý resimleri ne baka bilirsiniz...
![]()
Bütün Bilgilere www.adaklikoyu.com dan ulaþabilirsniz...
facebook dan da köyümüzün grubuna katýlýp 100 den fazla köy resimleri, festival resimleri,piknik resimleri,futbol turnuvasý resimleri ne baka bilirsiniz...
Olay TV nin de katýlacaðý Geleneksel Pikniðimize Bütün Hemþerileriz Davetlidir...
irtibat mail: adakli27@gmail.com
irtibat MsN: oksi-jen@hotmail.com
Nizip'in bir köyünün bu kadar aktif olacaðý hiç aklýmdan geçmezdi kýskandým vallaha, Ançeketliler nerdesinizzzzzzzzzzzz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bu pikniðin yapýlacagýný duymuþtum ama veb adresini falan bilmiyordum.. duyduguma göre istanbulda baya keretli varmýþ.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Evet Ýstanbul da Keretli ( adaklý köyü ) hemþehriler olarak Nüfus sayýmýz çok þükür oldukça fazla...
Biz 3 yýldýr her sene PÝKNÝK
2 Yýldýr her sene Futbol turnuvasý
ve Geceler düzenliyoruz...
Birlik ve beraberliðin önemini bütün üyelerimize aþýlýyoruz...
Geçen seneki Pikniðimize Latif DOÐAN, Mehmet YAKAR,Mustafa AÇIKSES ve bir çok yöre sanatçýlarý konuk oldular.
Kaðýthane belediye baþkaný sayýn; Fazlý KILIÇ
Þiþli belediye baþkaný sayýn; Mustafa SARIGÜL ve
Gaziantep Dernek Baþkanlarýmýz bizleri yanlýz býrakmadýlar.
Pikniðimizde yarýþmalar, eðlenceler, Hediye çekiliþleri, ve daha bir çok etkinlik yapýlýyor. Her kez kendi yiyeceðini alýp geliyor.. Dileyen çið köfte yoðuruyor, dileyen mangal yakýyor, dileyende hepsini birden icra ediyor( eee ANTEP'LÝ olunca) Kahvaltýmýzý hep birlikte baþlýyor herkez birbirini gezerken kahvaltý sefasý bitmiþ oluyor. ondan sonra baþlýyor eðlence akþama kadar...
Ben þimdilik ancak bu kadar anlatabiliyorum.. Ancak siz deðerli hemþehrilerimiz çok isteriz aramýzda olsunlar.. buyrun sizlerde aramýza gelin hep birlikte güzel bir gün geçirelim...
Ýstanbul' da Yoðun olan ADAKLI köylü hemþerilerimiz için Dernek Yönetim kurulu Otobüs Hizmetini ücretsiz olarak Saðlayacaktýr.
Ýyi Eðlenceler...
hayýrlý uðurlu olsun,çið köfteli lahmacunlu,balcan kebaplý olsun.
siteniz de çok güzelmiþ,inanýn bir keret li olarak gurur duydum.
Bir köy olarak yapmaya çalýþtýklarý gerçekten olaðanüstü bir gayret.. Bravo diyorum!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Tebriklerinizi Bütün Adaklý köylü (KERETLÝ) Hemþehrilerimiz adýna kabul ediyorum... Bütün GAZÝANTEP'lileri de tekrar tekrar pikniðimize davet ediyorum... www.adaklikoyu.com
Konu Adaklý köyü tarafýndan (21.06.09 Saat 12:57 ) deðiþtirilmiþtir.
Selamünaleyküm www.adaklikoyu.com Biz Keret'liler Buradayýz Sizleride Bekleriz...
Bu piknik ne zaman ve nerede olacakmýþ.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
iSTANBUL UN BAHÇEKÖY BELDESÝNDEN KEMERBURGAZA GÝDERKEN ORMAN YOLU ÜZERÝNDE ''FATÝH ÇEÞMESÝ MESÝRE YERÝ'' SÝZÝN ÝÇÝN KROKÝSÝNÝ DE YAYINLAYA BÝLRÝM ÝSTERSENÝZ... YETER KÝ HEMÞEHRÝLERÝMÝZ ARAMIZDA OLSUN...
Selamünaleyküm www.adaklikoyu.com Biz Keret'liler Buradayýz Sizleride Bekleriz...
- Olay Tv nin de katýlacaðý Pikniðimize Bütün Hemþehrilerimiz davetlidir...
- Yer : Bahçeköy kemerburgaz orman yolu Fatih Çeþmesi Mesire Yeri...
Harika bir piknik ti... Kaçýranlar için çok üzüldüm.![]()
fotoðraf ve videolarý paylaþacakmýsýnýz ?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
evet hepsini paylaþacaðýz.