Senede birkere toplanýyoruz bunada zaman ayýrýn artýk, bakýn baþka zaman sizi ançekete sokmayýz haberiniz olsun.
Senede birkere toplanýyoruz bunada zaman ayýrýn artýk, bakýn baþka zaman sizi ançekete sokmayýz haberiniz olsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bir de gelecek arkadaþlardan bir ricada bulunmak istiyorum. Her seferinde bir takým arkadaþlar, üyeliðini açýklamamak için "Ben site üyesi deðilim, arkadaþla geldim..." yalanýna baþ vuruyorlar. Kendini tanýtmak istemeyen lütfen gelmesin...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Benden de O KADAR
ya arkadaþlar býrakýn gizli kalmak isteyen gizli kalsýn
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Geleneksel toplantýlarýmýz devam ediyor ne güzel.
Zeugma gelecekte korkuyor, ben gelecek olan AKP lileri çaydan geçireceðim eðer ölmez sað kalýrlarsa, çayda AK olursa Ançekete onlarý kabul edeceðim.
Abi maalesef bu konuda size katýlmýyorum. Gizli kalmak isteyenin toplantýda ne iþi var allasen? Ben zaten geçen toplantýda tepkimi koydum. Herkes sýrayla kendini tanýtýrken bir takým arkadaþlar üç maymunu oynayýp da kendini tanýtmak istemeyince protesto edip oradan ayrýldým. Bu sefer de ayný þekilde yapacaðým.
bireysel emekli, sadece üye...
anlamadigim nokta bir pankart acip konusma yapmakla nizip tv yayinlamasiyla sesimizi kim duyar
nicin kesi ve net cozumler uretemiyoruz
bir imza kampanyasiyla yuzlerce imzayi sikayet dilekcesiyle birlikte gereken bakanliklara basbakanliga
gondermiyoruz
eger gerçekten nizip cayini kurtarmak istiyorsak somut çabalar gerek
EVET BU BIR EYLEMDIR COCUKLARIMIZA BIR AGAç BIR AKAR SU BIRAKA BILME EYLEMIDIR
davetiniz için teþekürler bir þehþriçi halk dolmuþcusu olarak üzerime düþeni yapmaya hazýrým
kýsmet olursa inþallah gelirim
Malesef gizli kalmak isteyen arkadaþlar, AKP ve Nizip belediyesine ters düþmek istemeyen aþýrý dinci kardeþlerimiz.Halbuki bu konu gelmiþ geçmiþ bütün iktidar ve belediyelerin ihmali.Düþünemiyorlar ki, ciddi bir eylemle Nizip çayý ýslahý gerçekleþtirilebilse partileri büyük muhabbet kazanacak!?
Abi bu iþi bizat ben gündeme getirdim.
Konuyla belediye ile ak parti yi gündem dýþý tutarsak sevinirim.
Haddini bilmemez kendini bilmez
kafasý çalýþmaz
bazý muhalif
kimseler konuyu
herþey dinden
herþey ak partiden deyip
iþi seviyesizliðe
ciddiyesizliðe
dökerse
elbette
konu sadece
lüzümsuz bir hale gelir.
Gelmiþ geçmiþ hükmetlerin
içinde en çok
Gap projesine para ayrýlan dönem
ak parti dönemidir.
Hiç birþeyden anlamayan insanlar elbette
bunu da bilmezler
seviyesiz
iki yüzlü
islam düþmaný bu insanlar
memleketi her zaman
kendi menfaat ve iktidarlarý
için
felakete götürmekten baþka bir þey yapmamýþlar ve yapmazlarda.
Gölge etmek yerine,
yerlerinde
otursunlarda
memlekete hizmet aþkýyla çalýþanlar devam etsinler.
Osman Demir Istanbul