KAsým abi þahsen sana hakkýmý helal ediyorum ama gerçekten çok fena oldum yahu
ben de çoktandýr yemiyorum terleme...inþAllah nasib olursa bu fotodan sonra imkanlarý zorlayýp bulcaz inþAllah bir yerden...
KAsým abi þahsen sana hakkýmý helal ediyorum ama gerçekten çok fena oldum yahu
ben de çoktandýr yemiyorum terleme...inþAllah nasib olursa bu fotodan sonra imkanlarý zorlayýp bulcaz inþAllah bir yerden...
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Dilruba kardeþim gibi, diðer aðzý sulanýp caný çekenlerde gýyaben haklarýný helal etsinler![]()
![]()
![]()
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Ben etmiyorum, Nizip'e geldiðimde karar vereceðim heh heeee. Her gün sabah nohut dürümü akþama lahmacun patlýcan kebabý, çiðköfte,alinazik gibi yemekler ýsmarlarsan belki.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Eee ne yapalým hak haktýr, baþým gözüm üstüne sizin canýnýz sað olsun ýsmarlamayý býrak kendim yaparým. Hele siz bir Nizibe gelin lafý mý olur. Urmu dut bile yedirecem size...![]()
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
bazý arkadaþlar anlatmýþ'ki ister istemez canýmýz istiyor
fransa.da daha yeni olmaya baþladý inþallah 1 ay icinde olurda nasip olursa yeriz
kasým abi hakkýmý helal ediyom payalaþým icinde teþekkürler..
kasým abi valla ilk baktýðým da caným çekti
allah hayrýný vere emi
bende bugün veya yarýn gider ablam gilden koruk alýp yapacam inan caným çok çekti
selametle
þu an elinde terleme yapýp yeme fýrsayý olan insanlar bizim kadar çok özlememiþtir..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Hakkým helal olsun.ama koruklar aðzýmý sulandýrmadý desem
hep beraber yalan dersiniz.
Evet aðzým sulandý.hepinize afiyet olsun
1 haftadýr karþý komþumun balkonunda sallanan koruklar yetmiyordu birde siz terleme yapmýþsýnýz. eski komþuluk iliþkileri olsaydý yapardýk þimdi.ah bu apartman hayatý...
Kasým hocam güzel bir konu baþlýðýnda, o güzel resmi ekleyerek bizlerin gözlerine hitap ettiiniz o resim sayesinde sabah sabah aðzým sulanýp sulanýp gidiyor. Hatta bu mesajý yazarken bile sulanmaya devam ediyordu. Akþama ev sahibinin damýndaki cemeleden bir salkým koruk alýp terlemesini yapmazsam bu gün aðzýmýn sulanmasý gitmez. Sakýn ola ki bu resmi aþeren biri görmesin. Yoksa yemezse uþaa þaþý olurAha benden sölemesi....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
kendimi tilfarýn baðlarýnda sandým biran için .fotoðrafý çekenin eline saðlýk bizleri biran için geçmiþe götürdünüz. bende hakkýmý helal ediyorum.
Abi harbiden de canýmýz çekti.Ýyisi mi sen bir ziyafet hazýrla da gelip duasýný yapalým.fazla masrafa girerek terleme.sadece tadýmlýk bir terleme yap yeter.
ben de küçüklüðümden hatýrlýyorum,ama nasýl yapýlýr bilmiyorum.
nane ve pul biberi biraz olsun hatýrladým ama,yine de bir tarif veren olursa yaparýz.
iþten cýktýksan sonra ilk iþim akþam eve gidip bahcede çýkmýþmý diye kontrol etmek çýkmýþa kardesime yaptirmak sonra tek baþýma Afiyetle yemek :=))) Mrk etmeyin Hemþerilerim Yerinize de yiyecegim :Pp