2008 – 2008 Eðitim Öðretim yýlýnýn sona ermesi ve okullarýn tatil edilmesine raðmen, örnek bir davranýþ sergileyen Tekel Ýlköðretim Okulu, kullanýlamaz hale gelen ders sýralarýný bakým ve onarýmdan geçirmek üzere harekete geçti. Bir karar alan Tekel Ýlköðretim Okulu yönetimi yaz tatilinde çizilen ve kullanýlamaz hale gelen 760 ders sýrasýný zýmpara kaðýtlarýndan geçiren 33 fedakar öðretmen daha sonra cilalanmak suretiyle daha kullanýlýr daha güzel bir görünüm haline getiriyor. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Tekel Ýlköðretim Okulu Müdürü Durdu Aydýn, Okul Yönetimiyle toplanarak alýnan karar gereði eskiyen, yýpranan ders sýralarýnýn bakýmýný tamamlamadan tatile giremeyeceklerini bunun üzerine 33 öðretmen ve 106 öðrencimizle birlikte ders sýralarýmýzý kullanýlýr hale getirmek için çalýþmaya koyulduklarýný söyledi. Devlete Maliyet Aktarmak amacýyla çareyi bu uygulamada bulduklarýný belirten okul Müdürü Durdu Aydýn, tek amacýmýz temiz bir okul, temiz bir sýnýf ve temiz bir gelecek diyerek tatillerden vazgeçerek bizlere destek veren okulumuz öðretmenlerini ve öðrencilerimize teþekkür ediyorum dedi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...