allah rahmet eylesin çok acý gerçekten
Bütün sehýtlerýmýze allahtan rahmet ailelerýne sabýr dýlýyorum kýmseye boyle acý vermesýn (amýn)
Ben bardaðýn diðer tarafýna bakýyorum..
Ya þehit olamayýp ta.. onca operasyandan,sýcak çatýþmalrdan sonra bir "posa" gibi evine dönen 'Mehmetcikler' ne yapsýn?..
Benim tertibim bir arkadaþým teskereyi aldýktan 4 ay sonra intihar etti bir diðeri ise þu anda ilaçlarla ayakta durmaya çalýþýyom..
Ben de senromu atlatana kadar akla karayý seçtim.. Hocalarýmdan Allah Razý olsun.. benim için ne fedakarlýklarda bulundular..
Biraz da bunlar konuþulsa tehlikeli sularda mý yüzmüþ oluruz?!!...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Yoksa Ýbrahim Tatlýses'in 'Acý Gerçekler' türküsü söylenmeye devam mý edecek?..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Evet gerçekten zor bir durum,Güneydoðuda askerlik yapýp,çatýþmalara girip,en yakýn arkadaþýnýn kucaðýnda þehadet mertebesine ulaþmasý.Ben Bursada arkadaþlar tanýyorum ki ayný olaylara benzer þeyler yaþamýþlar ama kafayý yiyeni görmedim, dört veya beþ yýl öncesi Bursada Tedaþýn önünde canlý bamba patladý ilk müdahele eden benim, 155 ve 112 yi arayan benim, canlý bombayý tarif etsem kimsenin içi almaz.Evet bende o manzaradan etkilendim, psikolojik destek aldým, ama çok kýsa bir zamanda da atlattým çok þükür.Söyleyeceðim oki, Hidayet! sen acaba bu Güneydoðu gaziliðini sanki biraz abartýyorsun. Ha ne dersin yanýlýyormuyum.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
ben balýkesirdeyim ama aslen nizipliyim allah acýlý aileye sabýr versin diyorum hani bir umut derler ya keþke bir umut olsada çýkýp gelse sagsalim![]()