Orhan iltifatta olsa gerçekten sen övgüyü hakediyorsun,mükemmel resimler havadan çekilmiþ,ama stadyumun arkasýnda yapýlan yeni park yapýmý bittikten sonraki þeklininde resmini senden istiyorum haberin ola.....
Orhan iltifatta olsa gerçekten sen övgüyü hakediyorsun,mükemmel resimler havadan çekilmiþ,ama stadyumun arkasýnda yapýlan yeni park yapýmý bittikten sonraki þeklininde resmini senden istiyorum haberin ola.....
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw......!!!! Bu ne yaaaaaaaaaaaa....!!!
Defalarca baktým hemde defalarca...... Ya abicim ipekyolu mithiþ görünüyo.... Bravo valla....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
[u]evvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt kazanaaaaaaaanýýýýýýý açýklýyoruuuuuuuuuuuuuuum.........................
</u
[u]Nizip resimleri rekabetinin galibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
</u
ORHAN Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
cengiz öyle bi yarýþmamý vardý ki :-))
yoksa alp27 abimizle olan yarýþmý bu?
valla 18.000 lik atrþiv bende olsaydý kesin ben 1. olurdum yani
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Cengiz kardeþ,vereceðin ödüle layýk olmaya çalýþacaðým,yalnýz vereceðin ödül ne ?.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Fotoðraf manikanýmý sana ödünç verebilirim abi. Yalnýz dikkatli kullan.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
metalim 18000 foto yetmez baksana adam helikopterle çekmiþ resimleri 36 lýk filmlerle deðil.......
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Demek odur ki,bu resimleri uçarak çekmiþ...Heh heh...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Orhan ellerine saðlýk, kim ne derse desin yinede hasret giderici resimler, sayýn Aksoy (gazeteci,yazar) dostumuzdanda böylesi çalýþmalar bekliyoruz (kulaklarý çýnlasýn)
CANIM DOSTUM TEK KELÝME ÝLE RESÝMLERDE SENDE HARÝKASIN YALNIZ BU METAL YAÐDANLIK MI NE BEN PEK ÇIKARAMADIM
SENDEN ÖZEL RÝCAM MÜMKÜNSE TABÝ UÇAN HACIMI RESÝMLERÝN ÜZERÝNE EKLESEN NASIL OLUR SELAMLAR.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Fatih abi konuyu daðýtmasana yawww, ben Nizipi tanýtan herkesi yaðlarým fatih abi yaaaaaaa :-))
orhan abi sen devam et abi resimlerini atmaya .
Ya Olduðun Gibi Görün...
Bir yaðdanlýkta osmana verin
Ya Olduðun Gibi Görün...