Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Üsten 5. resimin telif hakký bana ait. Yaklaþýk 3 yýl önce Nizip comda paylaþtým;
Nizip'te dað köyünde bizzat kendimin çekmiþ olduðu bu resimi;
Hidayet, kardeþimin konu açmasýndan sonra; Bugün internette yapmýþ olduðum ön araþtýrmada, internette baya bir foruma konu olmuþ, bu resim.Yazýk hemde çok yazýkkk.
Ben derleme yaptým.. Ýsterseniz "telif haklarý" uyarýnca konuyu silebilirsiniz..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Lafým sana deðil; Hidayet kardeþim.
Lafým sadece, benim bu resimi 3 yýl önce, Nizip Coma attýktan sonra, buradan kopyalayýp diðer sitedekÝ forumda paylaþan; Zekasý zayýf insanlara.
mustafa abi güzel iþte sevinmen lazým sizin fotonuz bütün sitelere gitmiþse sizin için bir baþarýdýr
beðenilmiþtir ki alýnmýþtýr
selametle
Resmin üzerine logo koyun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Mustafa fotoðrafý nizip.com galerisine yükleseydin otomatik olarak fotonun üzerinde nizip.com logosu eklenirdi...
Sen baþka bir siteye yükleyip ordan nizip.com da yayýnlanmasý için link vermiþsin dolayýsýyla fotoðrafta etiketlenmemiþ ve hak iddia etmen pek bir þey ifade etmez.
Aslýnda veri tabanýmýz daha geniþ kapasiteli olsa tüm fotolarý nizip.com galerisine yükleyebilsek hem bu tür sorunlar ortadan kalkar hemde link verdiðimiz site zaman içerisinde fotoðrafý silerse fotolarýn kaybolma riskide ortadan kalkar.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.