Nizip ilçesinde asayiþ olaylarýnýn önlenmesi için 28 noktaya takýlan 42 MOBESE kamerasý faaliyete baþladý.
Devami...
Nizip ilçesinde asayiþ olaylarýnýn önlenmesi için 28 noktaya takýlan 42 MOBESE kamerasý faaliyete baþladý.
Devami...
çok güzel olmui.suç iþleyenler anýnda yakalanacak ve bir kaç kez de televizyonlarda haber yapýlýrsa suç iþleme oraný azalacaktýr.nizipimize hayýrlý olsun...
Ya var mý böyle bir saçmalýk.
Hangi gerizekalý kayýt cihazýný direðin üstüne koymayý akýl etmiþ merak ediyorum açýkçasý.
Benim de iþim güvenlik kamerasý direðe monte edilen kamera aðýrlýðý bile direðin rüzgarda sallanmasýný saðlayabiliyor, kalmýþ ki kayýt cihazýnýn da direðin tepesine monte etmiþler....
Çok amatörce.
hareket anýnda kamera focus ayarýný bir seviyede tutamýyor, tutamaz da.
Þiddetli bir rüzgarda bakalým ne olacak...
Þimdilik bu kadar inþallah bu olaylara (kamera açýsý falan) bakarak geliþtirilebilir.
kesinlikle sandýðým gibi.
Bende direk dikiyorum ve direðe çýkýp baðlýyorum.
daha 2-3 gün önce bu direkten kat kat kalýn bir direk dikildi kamerayý ben taktým sadece kamera olmasýna raðmen rüzgarda sallanýyordu...
Ayrýca bu tür kameralar optik zoom özelliðinden dolayý sarsýntýyý çok çabuk belirtiyor. bildiðimiz gibi zoom demek görüntüyü yakýnlaþtýrmak demek yaný görüntüyü büyütmek demek. doðal olarak görüntü büyüyünce bunla beraber sarsýntý kat sayýsý da büyüyor.