Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bu günlerde yakýndýr merak etmeyin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Þaka yapýyorum .. Ciddiye alýp..; "Pirinci nereden bulabiliriz?" diye soran olursa fururum..!!..![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Aha! müslüm ammiye malzeme çýktý yine
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
okunmuþ kalemide unutmayýn sonra söylemedi demesinler![]()
HeR HaVLaYaN KöPeGe DöNüP BaKaRSaN YoLDa YüRüYeMeZSiN...
eee olacaðý bu.senin eðitim sistemin buna meydan veriyor malesef...
% 100 yerli malý mý baþbakanlýk ve tarým bakanlýgý onyaladýmý
Nerede satýlýyo bu ya yarýn sýnav varmýþ
Pilav mý yapýcaz yoksa dolma mý?Hangi çeþit pirinçler var?![]()
Konu hayri murat bakýrcý tarafýndan (13.06.09 Saat 12:10 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: **Eksik Yazý Var**
Hayri Murat Bakýrcý
Þaka bi yana yine geldi çattý öss belasý.Her aile'nin çoçuðuna söylediði bir söz vardýr.Sýnavý kazan gerissi kolay ...kolay üniverste mezunu olmak için bir sýnav yetmiyo hep birilerini avutmak için konuþan yüzlerce hatta binlerce aile var acaba bunlasrýn % kaçý üniversite mezunu?Þimdi söyleycem gerçekten gülünecek bir deðer %99 üniversite mezunu deðil Diðer kalan %01 Lik deðer üniverite mezunu allah aþkýna bu öss mantýksýzlýðý nezaman kadar devam edecekkk???
Hayri Murat Bakýrcý
Bugün firmadan bilgi aldým..; "Antep'te pilav kültürü fazla yok.. Biz bulguru daha çok seviyoruz, bunun bulguru yok mu dedim?"..
"Olamzmýýý!.."
Dediler ve ürünü gelecek ÖSS'ye sýrf siz Antepli hemþehrilerim için üretecekleri müjdesini aldým..
Eyi haber dee mii?!!..![]()