Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu bünyesinde baþlatýlan ve 1 yýl boyunca devam eden Makine Nakýþý Biçki-dikiþ ve giyim kurslarý sona ermesiyle birlikte harekete geçen usta öðreticiler ve kursiyerler emeklerini sergilemek telaþý içinde sergi hazýrlýklarýna devam ediyor. Dr. Abdulkadir Erdil Ýlköðretim Okulunda usta öðretici Özgür Fidan’ýn katkýlarýyla hazýrlanan el emeði göz nuru ürünlerin sergilendiði Makine Nakýþý sergisinin açýlýþý dün yapýldý. Açýlýþýný Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdürü Suna Sertpolat’ýn yaptýðý Makine Nakýþý Sergisine çok sayýda davetliler katýldý. Kursiyerlerinde hazýr bulunduðu sergide bir açýklama yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, yapýlan çalýþmalarýn sergilenmesinde emek ve özveri gördüklerini belirterek sabýr isteyen bu ürünlerin hazýrlanmasýnda emeði geçenlere teþekkür ediyorum dedi. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdürü Suna Sertpolat ise açýlýþ sonrasý sergilenen ürünleri gezerek usta öðretici Özgür Fidan ve kursiyerleri tebrik ederek çalýþmalarýnýn devamýný diledi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...