Mahmut sizi çig çig yiyecek kaçaklar bana dönünce vukaat tekmilide vermediniz alacagýnýz olsun.Selamlar
Mahmut sizi çig çig yiyecek kaçaklar bana dönünce vukaat tekmilide vermediniz alacagýnýz olsun.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Var kurayý ben çektim amma yaradan öyle takdir etmiþ ben Nizibe dönünce niye aramadýnýz diye sordum Selamlar
Yaradan öylemi takdir etmiþ?? Kurayý sen çekmiþsin yaradanla ne alakasý var. Sabah sabah biraz iþi karýþtýrayým heheee.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sevgili ammi Bursayamý geçip Nizibe gidelim yoksa Çanakkaleyemi þehitleri ziyaret edelim dediler,Bursaya ,Eskiþehire dost ziyareti yapalým oradan Nizibe geçelim yok buraya kadar geldik þehitlerimizi ziyaret edelim dostlara söz verdik ayýp olur yok oraya yok buraya deyince kura çekelim dediler kurayý bana çektirdiler kurada Çanakkale þehitligi çýktý bende onun için dedim biz kurayý çektik yaradanda öyle takdir etmiþ dememiz ondan ammi
yani sen þimdi karýþmam amma karýþtýrýrým diyorsun öylemi heheheeeeeee.Selamlar
Her iþte bir hayýr vardýr deyip kenara çekilelim, vardir bir hikmeti. 8 Aðustosta görüþmek üzere.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.