Ben o çaydan
su içtim.
Çayýn kenarlarýnda
Pýnarlar olurdu.
Þimdi var mý bilmiyorum.
Hatýrlayanlar vardýr.
Benim gibi yaþlýlar var herhalde
tek tük.
Ben o çaydan
su içtim.
Çayýn kenarlarýnda
Pýnarlar olurdu.
Þimdi var mý bilmiyorum.
Hatýrlayanlar vardýr.
Benim gibi yaþlýlar var herhalde
tek tük.
Osman Demir Istanbul
emeði geçenden allah razý olsun. inþallah geçen seneki gibi eðlenceli olur tadý damaðýmýzda kaldý.
üstüme düþen neyse baþ üstüne
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Bizim akrabalarýmýz
Turlu ve dereköylerde var
Turlu bizim nerdeyse tümüyle akrabamýz.
Rahmetli Mustafa Kýlýç Vardý.
Sendika Baþkaný
O da bizim akrabamýz.
Osman Demir Istanbul
Gelirsem ben pankart'ta taþýrým sloðan da atarým.Eski eylemcilik günlerimizi yadetmiþ olurum. Bu konuda utanmak mý olur? Nizip çay'ý etrafýndan geçerken burnunuzun direði kötü kokudan sýzlamýyor mu? O çay'da genç delikanlýlarýn yüzerken boðulduðu, sýcak yaz aylarýnda meyhana de çimerek serinlemeyen kaç eski Nizipli var? Çuvallar dolusu balýk avlandýðý, etrafýndaki has ve meyve bahçelerinde sahre yapýldýðýný hatýrlayan üyeler nerede? Güzel anlatýlýnca bu eyleme herkes katýlýr.Hem yapýlan eylem direk Nizip Belediyesine protesto eylemi deðildir.Neden bu kadar korkuluyor, anlamak mümkün deðil !?
allah hükümete ve belediyemize zeval vermesin. Gerekirse gelir cayi elleriyle temizlerler. Orasi cünkü Güneydoguanadolu bölgesi, herkes gelemez.
inþallah gelirim
çok güzel geçer eminim
selametle
müslüm abi pankart
yasak hehe
Cümleten S.a
Uzun zamandýr yogunluktan dolayý nete giremiyorum. Ama Allah kismet ederse toplantýya gelmeye calýsacaðým.
Bu arada Balcan'ý da artýk geleneksel hale getirmek lazým
cok degil yakýnda Nizip'in neyi meþhur denince eminim ki Balcan'ý denecektir.![]()
Saðlýcakla
nizip.com için bu bir sosyal sorumluluk projesidir...
diðer yandan kýsmetse balcan yemeðe gelecem....
Yer seçimi güzel dikkat çekmek istediðiniz konuda güzel emeði geçenlere teþekkürler.Nizip çayýna fýrat nehri üzerindeki Birecik barajýndan bol miktarda su pompalanýrsa sorunun büyük kýsmý çözülür kanatindeyim,bir ara Hancaðýz barajýnda kirlilikten balýk ölümleri olduðunu basýndan izlemiþtim bu sorununda çözüleceðini sanýyorum,Harran ovasýna tünelden su götüren devletimiz bunu neden yapmasýn.hemde seçim öncesi Belediye Baþkanýmýzýn boyle bir projesi yok herhalde demiþtimde bir üyemiz Baþkanýmýzýn böyle bir projesinin olduðunu yazdý kayýtlarda mevcut ve bizde inandýk bunuda böylece hatýlatmýþ olalým.Herkese selamlar.
bu programý hazýrlayan dan allah razý olsun vallahi haberi görünce içime birden serin sular serpildi emegi gecen arkadaslara þimdi den cok tskrler benim de üzerime düþen vazife neise seve seve yapacagim
sevgili hemþerilerim artýk laf yapmayý býrakalýmda gerçek bir tarih belirtip gerçekleþtirelim þu yaz toplantýsýný ya mekanýn ne önemi var önemli olan gönüllerin bir olmasý ne yapýlýp yapýlmamasý önemli deðil gönüller bir olsun artýk kesin tarih oluþturalým ramazan gelmeden hadi herkese bol kazan hayýrlý iþler