Ben Ogut sulalesinden gelen bir kardesinizim.
NIZIPLI OGUT Sulalesinin atasi sayilan bu zat (ÞIH DAVUT) hakkinda
Annemin dedesi Haþim Öðüt; Onun annesinin adý Nafýa OGUT. onun buyuk dedesinin de ÞIH DAVUD oldugu anlatýlýr.
ÞIH DAVUD Hakkýnda daha genis bilgi nereden alabilirim?
Buyuk dedemizin kendisini Seyyid torunu olarak anmasini hem annemden hem de anne annemden çokça dinledigimden, Þýh Davud'un kim oldugunu zaman zaman ben de merak etmisimdir.
Seyyidlik ya da þerifligin Allah nazarýnda gercek bir mumin olamadiktan sonra ahirette kimseye fayda getirmeyecegini bilen birisiyim. Lakin herkes gibi ben de atalarimizi merak ediyorum.
Bu konuda ogrenmis oldugunuz ya da ogrenebileceginiz her turlu bilgi icin Allah razi olsun.
Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
SORU:
Ben Ogut sulalesinden gelen bir kardesinizim.
NIZIPLI OGUT Sulalesinin atasi sayilan bu zat (ÞIH DAVUT) hakkinda
Annemin dedesi Haþim Öðüt; Onun annesinin adý Nafýa OGUT. onun buyuk dedesinin de ÞIH DAVUD oldugu anlatýlýr.
ÞIH DAVUD Hakkýnda daha genis bilgi nereden alabilirim?
Buyuk dedemizin kendisini Seyyid torunu olarak anmasini hem annemden hem de anne annemden çokça dinledigimden, Þýh Davud'un kim oldugunu zaman zaman ben de merak etmisimdir.
Seyyidlik ya da þerifligin Allah nazarýnda gercek bir mumin olamadiktan sonra ahirette kimseye fayda getirmeyecegini bilen birisiyim. Lakin herkes gibi ben de atalarimizi merak ediyorum.
Bu konuda ogrenmis oldugunuz ya da ogrenebileceginiz her turlu bilgi icin Allah razi olsun.
Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
​
Konu OGUT2012 tarafýndan (04.04.23 Saat 21:28 ) deðiþtirilmiþtir.
yukarýdaki soruma cevap alabilir miyim diye hala umidimi kesmedim arkadaþlar![]()
Sen nerede olduðunu söylersen ona göre belki seni yönlendirebiliriz.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Öðüt'lerin aile büyüklerine ulaþmak lazým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254