Mahmut amcanýn avatarý ne oldu? Birazda ondan bahsedelim![]()
Mahmut amcanýn avatarý ne oldu? Birazda ondan bahsedelim![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ben avatar falan istemiym.Bu ara Müslüm günlerdir ayný Davutpaþa TÝM-2 sitedeki Hayri ustanýn balcan kebabýný öve öve bitiremiyordu, baskýn yapýp ýsmarlar herhalde zanný ile Cumartesi öðlen yanýna gittim ama bu ikinci seferdir malesef bulamadým(?) Hayri usta da yengemin yeðeniymiþ(mýzarlý Ýbrahim kiyanýn torunu) Ayaküstü sohbetten sonra deðerli dostum Eczacý Erol Nizipli kardeþim yemeði ýsmarladý ama þanssýzlýðým devam ederek balan kebabýnýn kalmadýðýný esef ve hüsranla öðrenip bir kez daha yýkýldým.Neyse Hayri usta siz bana býrakýn dedi ve Davutpaþa Eczanesinde beklemeye baþladýk, ayrý tabaklarda piyaz ve selata, ayranla bir tepside Kýyma, tavuk ve ciðer kebabý hazýrlamýþtý.kebaplarý damak zevkimize uygun olduðu için afiyetle yedik ! Ustanýn ellerine Erol Nizipli kardeþimin de kesesine saðlýk derken, Müslüm Akpek 2.kez davet!ten kurtuldu (acaba gelenleri radarla takip edip kaçýyormu diye düþünmeye baþladým?) ama artýk haber vererek zoraki kendimi balcan kebabýna davet ettireceðim, kurtuluþ yok Müslüm bey kardeþim![]()
Abim az sabret, okullar kapansýn Ýstanbula geleyim beraber gidip evini baþýna yýkalým.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut Abi aþkolsun ya, inan Hayri ustaya kaç gündür söylüyordum, nizip.com olarak geleceðiz ama sana haber veririm diye, sende ctesi günü arayýnca eyvah dedim þimdi makaraya sararlar beni bu ikinci ctesi yine buluþamadýk diye, aynen de oldu.
Bugün öðlen sizin balcan kebaplarýný ben yedim, gerçekten nefis olmuþtu tek eksik açýk ekmek yoktu týrnaklý ekmekle idare ettim, bu cuma istersen cuma namazýndan sonra buluþalým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sen hiç merak etme, herþey tam tekmil olacak, sen cuma günü müsaitmisin onu haber ver.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE