Kasým abi msj alýndý tmm
Kasým abi msj alýndý tmm
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Rambo þu köprü iþine bir el at anam be...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
neden uzunca bir zamandýr çalýþma yok anlamýyorum. köprü çizimleri neden yol yapýmýnýn baþlamasýndan sonra yapýlýyor(eðer bu doðru ise)... kim ne derse desin bu güzel nizibimizin sahibinin olmadýðýný düþünüyorum...
bir iþ ihaleye çýkmadan projelereri tamamlanýr. öyle proje felan beklediði yok. tamamen seçin yatýrýydý seçim bitti iþ durdu. inþ.. genl seçinler önceside tamamlarýnýr. ozaman seçim çncesi de güzel bir açýlýþ eeh. çok güzel olur ( tabiki arkadaþlar seçime daha var biraz beklemeliyiz sabýrlý olmalýyýz.)
Yine Türk iþi oldu bu yol yapýmý, alt yapýsýný hazýrlamadan yol yaparsan böyle olur. Geçitler yapýlmadan duble yol olurmu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
güzel kardeþim sen söylediklerine kendin inan önce
Bu ülkede kim iktidarsa onun söz geçer egerki iktidar parti söz geçiremiyorsa ve kendine baglý olan kurumula sorununu çözemiyorsa ve bu düþünce halkýn içinde böyle ( seçim yatýrýmý) gibi bir düþünceye yer býrakýyorsa bu iktidar ülkeyi yönetmiyordur bu iktidar yönetiliyordur.
Bu yol açýk ve bariz bir þekil seçim yatýrýmýdýr.
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
karayollarýyla anlaþma tekrar saðlanmýþ yolda çalýþmalar tekrar baþladý >> seçim yatýrýmý diyenler utansýn artýk....
Konu mustafasahin tarafýndan (18.06.09 Saat 05:08 ) deðiþtirilmiþtir.