![]()
Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu tarafýndan hazýrlanan “Mezuniyet Gecesi” geçtiðimiz gece Belediye Toplantý ve Düðün Salonunda yapýlmýþ gece katýlýmcýlar tarafýndan ilgiyle izlenmiþti. Nizip Radyo Televizyon Kurumu’na “Mezuniyet Gecesi” ne katkýlarýndan dolayý Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu tarafýndan bugün bir Plaket verildi. Nizip Radyo Televizyon Kurumuna bir nezaket ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu Müdürü Mehmet Gören ve Okul Öðretmenleri Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan’a Mezuniyet Gecesine katkýlarýndan dolayý teþekkür etti. Yapýlan ziyarette Osman Alpaslan’a plaket takdim eden Okul Müdürü Mehmet Gören yaptýðý açýklamada her zaman yanýmýzda olan ve desteklerini esirgemeyen Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetimi ve çalýþanlarýna teþekkürü bir borç biliyoruz diye konuþtu. Yönetim Kurulu Baþkaný Alpaslan ise yapýlan ziyaretten dolayý memnun kaldýklarýný belirterek en kýsa zamanda iade-yi ziyarette bulunacaklarýný söyledi. Nizip Radyo Televizyon Kurumu olarak her zaman bu tür etkinliklerin yanýnda olduklarýný ifade eden Alpaslan Ýlçemiz Okul’larý tarafýndan hazýrlanan Yýl Sonu Gece’lerinin gerek Okul Ýdarecileri, gerek Okul Öðrencileri gerekse Ebeveynler açýsýndan unutulmaz birer hatýra olarak kaldýðýný sözlerine ekledi..
Devamý Ýçin Týklayýnýz...