2009 Yýlý Mesleki Teknik Eðitim Fuarý Nizip Sergisinin hazýrlanmasýnda ve sergilenmesinde büyük bir özveri gösteren kurumlara yönelik bir ödül töreni yapýldý. Geçtiðimiz günlerde Mustafa Kökmen Bulvarý Coþkun Özkaya Camii Karþýsýnda açýlan M.E.T.E.F fuarý davetliler tarafýndan ilgi görmüþ ve begeni almýþtý. Dün ise Nizip Milli Eðitim Müdürlüðünde yapýlan ödül töreninde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Aydýn Bozkurt ve okul öðretmenlerine, Alkan Kýz Teknik ve Meslek Lisesinde Okul Müdürü Yardýmcýsý Bayram Çakýr, ve öðrencilerine, Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Abdulkadir Bakýrcý ve öðrencilerine, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdürü Suna Sertpolat ve kursiyerlerine ve Nizip Mesleki Eðitim Merkezi Müdürü Mahmut Alkandað, öðretmen ve öðrencilerine Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar tarafýndan birer teþekkür belgesi verildi. Ödül töreninde bir konuþma yapan Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Mesleki Teknik Eðitim Fuarý’nda emek veren tüm arkadaþlarýmýzý tebrik ediyor, baþarýlarýnýn devamýný diliyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...