![]()
2008 - 2009 Eðitim Öðretim Yýlý Salih Ekmekçi Saðlýk Meslek Lisesi'nin düzenlediði Mezuniyet Töreni dün belediye Toplantý ve Düðün salonu'nda yapýldý. Acil Týp Teknisyenliði Bölümü öðrencilerinin mezuniyet töreni saat 14:00'te saygý duruþu ve istiklal marþý'nýn okunmasýyla baþladý. Açýlýþ Konuþmasýný mezun öðrenciler adýna Okul Birincisi Hülya Parlak yaparken yine baþarýlý öðrenci Hülya Parlak tarafýndan yaþ kütüðüne plaket çakýldý. mezuniyet törenine Nizip Saðlýk Grup Baþkaný Doktor Ali Rýza Yaþar, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Emniyet Müdürlüðü Karakol Amiri Murat Akkuþ, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okul Müdürü Suna Sertpolat, Nizip Mesleki Eðitim Merkezi Müdürü Mahmut Alkandað, Okul Müdürleri, Öðretmenler, Öðrenciler ve Çok Sayýda Davetlilerin yaný sýra aileler katýldý. Salih Ekmekçi Saðlýk Meslek Lisesi Okul Müdürü Ýbrahim Avcý yaptýðý konuþmasýnda mezuniyet töreninde öðrenciler adýna yaþadýðýmýz mutluluðu kelimeler ile tarif etmemiz imkansýz, bizleri ve okulumuzdan mezun olan öðrencilerimizi bu güzel günümüzde yalnýz býrakmadýðýnýz için hepinize ayrý ayrý teþekkür ediyorum dedi. Mezuniyet töreninde Okul Birincisi Hülya Parlak, Okul Ýkincisi Nuray Kurt ve Okul Üçüncüsü Felek Nazlý Uslu Adlý öðrencilere sportif, sosyal ve kültürel alanda baþarý göstermeleri nedeniyle birer ödül verildi. bayrak, flama devir teslim yemin töreninin ardýndan mezun olan okul öðrencileri meslek andý içti. Salih Ekmekçi Saðlýk Meslek Lisesi Acil Týp Teknisyenliði Bölümü öðrencilerinin mezuniyet töreninde mezun olan öðrencilere yönelik sýrayla birer diploma verildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...