Orhan ve arkadaþlarý þuan yanýmdalar... Birisi Hacý (nizip72),birisi Ýbrahim,biride sadýk.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
fatih amca acý o ibrahim abimn kulaklarýný çek yaw benim makinayý kýracakmýþ tehtid ediyor
Dün telefonda Fatih hocamla görüþtük Orhan burda dedi. Bizde Seyyit usul kültür merkezinde konferans vardý ordaydýk,Ýstanbul Üniversitesi Öðretim Üyesi ve Süleymaniye vakfý baþkaný Prof. Abdulaziz BAYINDIR'ýn sohbetinden istifade ettik,Daha sonra kendisini Olay Tv'nin canlý yayýna katýlmak üzere Olay Medya Center'e götürdüm,evede 00:15 de geldim. Birazdan arkadaþlarý arayacaðým, gelirlerse bugünde benim misafiim olsunlar.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Konu Orhan Çelik tarafýndan (04.06.09 Saat 08:29 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
orhan abi neyi gösteriyon öyle.bu arada hacý abi herzamanki gibi orijinal çýkmýþ![]()
Yarýn sabahtan itibaren motosikletlerle çýkacaðýmýz 10 günlük doðu karadeniz turu yüzünden siteye giremeyeceðim merak edenlere haber vereyim dedim.
Merak eden olurmu acaba.![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben de füzemle çýkacaðým gezegenler arasý yolculuktan dolayý kýyamete kadar yokum...![]()
(Forumdakiler, 4 çingene davulcu tutar artýk arkamdan!..)
Konu xxhidayet tarafýndan (24.07.09 Saat 15:47 ) deðiþtirilmiþtir.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Çebik gel, geçerken bizede uðra
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Müslüm ammi bizde yokuz(Zeynel ve ben)
![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ben size söylemiþtim.Bu adam patlýcan kebabýnýn üstüne yatýp tüyecek diye![]()
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Abi! sana nasýl dayancaz þimdi.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.