Konu Kasým Böler tarafýndan (04.04.09 Saat 08:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Sokak kedi ve köpeklerine de yapýlacakmý bu aþýlama. Ayrýva Tarým Ýl Müdürlüðünün Telefonunu da verirsen aramak kolay olur.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizip genelinde bulunan, köylerde dahil. Sokak kedi ve köpeklerini yakalayýp bize getirisen olur elbette neden olmasýn
Ama yakalayýp getirisen.
Bu iþ belediyenin iþi deðilmi ya, ben nasýl yakalarým iti köpeði, kedi desen tamam ama köpek iþi zor, aslýnda bir belediye her getirilen kediye köpeðe para veriyordu, Nizip belediyesi de böyle bir þey yapsa sokakta bir tane kedi köpek kalmaz.
Hemde fakire fukaraya iþ çýkmýþ olur.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm aibi kedi desen olur demiþsinde sen nasýl yakalýyon abi o kedileri yaw ben bir sefer denedim keþke denemez olsaydým cýrmaladý![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
yaa nizipte belediye sokak köpeklerini vuruyordu silahla tabi o zamanlar akýl almayacak baþý boþ köpekler vardý halen öyle baþý boþ köpelerden varmý nizipte
bende bir veteriner olarak halkýmýzý bu konuda duyarlý olmaya çaðýrýyorum ve o yüzden haydi kedi ve köpekler aþýya diyorum bizde burada böyle bir uygulama yaptýk ama biz özel olarak ücretli maalesef
ay o ne tatlý kedicik öyle caným benim... müslüm abi sen hep beni güldürmek zorundamýsýn cok sekersin abicim![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Ýlçe Tarým Müdürlüðümüz tarafýndan yürütülen, bedava kuduz aþýsý kampanyasý tüm hýzýyla devam ediyor.
Lütfen! Kedi ve köpeklerinizi aþýlatýnýz.
helal olsun valla nezamandan beri kuduz aþýlarý devam ediyor
tarým müdürlüðü tüm çalýþanlarýný tebrik eder
baþarýlarýnýn devamýný dilerim
selametle