cok güzel olmus ben gelemedim pala abi misafirimiz vardi insallah baska bir etkinlik olursa katilirim....emegi gecen herkese tesekkürler.,...
Pala kardeþim ülkemizi fahri gönül elçisi olarak tüm arkadaþlarýnla temsil etmeniz adýna çok çok teþekkür eder çalýþmalarýnýzda baþarýlar dileriz.Özledik haberleþelim.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Hersey den Önce cetin pala abiye cok cok tesekkür ederim biz nizipli lere gösterdigi ilgiden dolayi sabah saat 10 civarinda oraydik hemen nohut dürümlerimiz geldi arkasindan derin bir sohbet nizibin asagi mahallesi yukari mahallesi yani sanki o an nizipdeydik böyle bir büyük organize ancak cetin pala abiye yakisir anlatmak mümkün degil ancak o ani yasamak lazim hersey icin tekrar tesekkürler cetin abi tek kelime ile büyük adamsin helal sana saygillarimla
Þu ana eve yeni geldim, ayaklarýmý uzattým (ayaklarýma kara sular indi) laptop karnýmýn üzerinde yazýyorum bu mesajý.
Her sene katýlým daha da artýyor, ortalama 8000 kiþi civarýnda katýlým oldu iki günde Elhamdulillah. Çevre Ýllerden de gelen Nizipli ve Gaziantepli doslarýmýz da beni onurlandýrdýlar.
Kebabýyla, köftesiyle, çiðköftesiyle, antepli müzisyenleri ile vs. tam bir memleket ortamý oldu.
Gelemeyenler çok þey kaçýrýyor vesselam.
Bizleri onurlandýran dostlarýmýza ayrýca teþekkürlerimi sunarým.
(Kuyumcu; bu ayýn onbirinde Mühlacker'deki toplantýya etraftaki Gazianteplilerle birlikte bekliyorum hepinizi)
Bende o mikrofonu anlayamadým, ne için kullanýyor acaba.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE