arkadaþlar býr defa gittim o kadar büyütmeye gerek yok allah bol kazanç versin.
PEKÝYÝ
ÝYÝ
ORTA
KÖTÜ
arkadaþlar býr defa gittim o kadar büyütmeye gerek yok allah bol kazanç versin.
avcý1973 ,benimde birþey bildiðim var.þimdi buradan açýklarsam diðer cafeci arkadaþlara haksýzlýk etmiþ olurum.çocuklarým yeðenlerim(kýz-erkek)mavi net cafeye gittiler,seviyeli ve güvenli ortam olduðunu söylediler.iþlerimin yoðunluðundan dolayý henüz cafeye gitme fýrsatý bulamadým.en kýsa zamanda gideceðim.sizin bu tedirginliðinize bir anlam veremedim.halbuki meslaktaþlarýn birbirini desteklemesi lazým.hepimizin rýzký ve kýsmeti farklýdýr.
mavi net cafe,NÝZÝP'e verdiðiniz hizmetten dolayý sizlere teþekkür ediyoruz.
Arkadaþlar sakin olalým...
Konu MAVÝ NET CAFE tarafýndan (01.05.07 Saat 07:28 ) deðiþtirilmiþtir.
Arkadaþlar Nizip.com olarak ilçedeki cafelerle ilgili bir standard belirleyeceðiz. Bunun hakkýnda çalýþma yapýyoruz. Belirlediðimiz veya daha önceden belirli kriterleri birleþtirip bunu ilçedeki cafelerden isteyenlere uygulayacaðýz. Bu kriterlerimize uyanlarý puanlayacak ve Nizip.com olarak bu cafeyi destekliyoruz diye Nizip.com dan duyuracaðýz. Geliþmeleri zaman içerisinde tekrar paylaþýrýz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
birileri birilerinin hakkýnda yorumlar yapýyor kýmse kýmsenýn hakkýný yýyemz gereksiz yerlere býrbýrlerýnýzý kýrmayan yazýlarýnýzý düzeltýn lütfen allah herkese býn versýn.
Mavi Net Cafe mi Ben Bu Siteyi Bir Yerden Hatirliyorum Hatta Nizibe Her Gittigimde Mavi Net Cafe Olmasi lazim bizim yigenlerden Oraya giderdik Ama Hatirladigim Kadari ile icerde 3 Koltuk falan Olmasi Lazým Yaklasýk da 30 Pc flan ...
Webtasarim - Webhost - Eticaret Cozumleri - Domain Tescil islemleri - We Her Turlu Web islemleri Yapýlýr.
iletisim Profilde Msn Adresim Yazýor ?