Ben askerdim görevimi yaptým.. ama ya suçsuz, günahsýz siviller ne yapsýn?..
"Mayýn Gerçeði", siyasilerin þoven konuþmalarýna kurban verilmemeli..
Tutarlý bir politkayla bir an önce çözüme kavuþturulmalýdýr..
Ben askerdim görevimi yaptým.. ama ya suçsuz, günahsýz siviller ne yapsýn?..
"Mayýn Gerçeði", siyasilerin þoven konuþmalarýna kurban verilmemeli..
Tutarlý bir politkayla bir an önce çözüme kavuþturulmalýdýr..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
gerçekten zor durumlar
benim akarabalarýmda mayýn patlamasýndan sakat kalmýþ bi çok kiþi var
köyümüzde suriye sýnýrýnda ve köyün üç tarafý mayýn tarlasýyla çevrili durumda sadece bir giriþi birde çýkýþý var köyün
merhaba nizipli hemsehrilerim bu mayin konusu yillardir nizip'in sorunu 80 oncesi orada yasayanlar bilir herkesin ya bir kolu yoktu ya bir bacagi yoktu.Bu isin cozumu cok kolay aslinda ama yillardir siyasilerin beceriksiligi yuzunden askida duruyor.Bir devlet mayin dosemesini biliyorsa cikarmasinida bilir yillardir guneydoguda teror yuzunden mayin taramasi yapmiyorlarmi?bence mayinin altindan baska bir seyler cikacak gibi buyuk ortadogu projesi nin bir merkezininde Urfa oldugu soyleniyor o topraklarin israilli firmalara verilmesi halinde korkumuz bir daha oradan cikmayacaklari seklinde ama o topraklarin asil sahipleri o koyluler degil mi? neden onlara verilecek seklinde bir beyanat yetkililerin agzindan cikmiyor.Zamanin Kilis valisinin o yonde bir calismasi oldugunu biliyorum vali nin basina neler geldiginide biliyoruz. Paristen tum Nizip lilere selam ve sevgiler...Ahmet AKSOY a ozel selamlarimi iletiyorum 86-87 donemi Nizip Lisesinden hatirliyorum MEHMET ALTUN
Syn Hemþehrim;
Mayýnlarýn neden temizlenmesi gerektiði hususunu açýklamakta duyarsýz kalan yetkililerin yapamadýðýný, güzel bir anlatýmla siz yapmýþsýnýz.Sizi candan kutluyorum.
Tebrikler...tebrikler...
Osman Ertuðrul
Olay hala benim cun gizemini koruyor. Mantigi olmamakla beraber vicdanen rahatsiz oldugumu belirtmeliyim.
Evet benim içinde gizemini koruyor, artýk birileri çýkýp bu bölgede neler döndüðünü anlatmasý lazým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bu üç haritanýn ortak sýrrý
![]()
Mayýnlarýn temizlenmesi ile gündeme gelen askeri muhimmat uzmaný Ahmet Zengin ortaya 3 harita koydu. Ve bakýn haritalarda ne var.
Askeri Mühimmat Uzmaný Ahmet Zengin, ortaya üç harita çýkarttý. Haritalar üç ayrý kaynakta yer alýyordu ama hepsi de ayný alanlarý iþaret ediyordu.
Zengin o haritalarý þöyle anlattý;
VAADEDÝLMÝÞ TOPRAKLAR: "Harita sina yarýmadasýndan baþlýyor, hilalin ucu Kýbrýs'ý içine alýyor, Alanla ve Antalya'yý içine alýyor, Mezopotamya , GAP bölgesini, Dicle-Fýrat havzasýndan Basra körfezi ve Irak ile Kuzey Arabistan'ýn büyük bir bölümünü içine alýp kapanýyor.
HARÝTALARIN ANLAMI NE?: Bu alan Yahudilere vaadedilmiþ topraklar adý altýnda bir alaný kapsýyor. Bu alan bizim ülkemizin güneyini de içeri alýyor. Hz. Ýbrahim'in yaþadýðý yer bu haritada Harran olarak gösteriliyor.
MAYINLARLA ÝLGÝSÝ NE?: Bu bölgenin son derece kritik bir bölge olduðu, yýllara dayanan bir emel ve ihtirasýn bugünkü tezahürü olduðunu, buradaki bütün problemlerin kaynaðýnýn Yahudilerin dini istekleri olduðu görülüyor.
![]()
BÝRÝNCÝ HARÝTA:"Bu haritayý 1986 yýlýnda Arapça-Ýngilizce bir kitapta buldum. Ýskendurun'da görev yaparken bu harita ile oradaki politikalarýn üst üste örtüþtüðünü gördüm." internethaber
ÝKÝNCÝ HARÝTA: Daha sonra yaptýðým incelemelerde Tevrat'da da ayný haritaya rastlardým. Ayný harita Hz. Ýbrahim'in doðduðu, yaþadýðý ve daha sonra Ýsrail'e göç yollarýný gösteriyor. Bu harita diðeri ile birebir ayný. internethaber
ÜÇÜNCÜ HARÝTA: Yine Ýncil'de tarif edilen de bu harita ve ayný harita...
internethaber
alýntýdýr
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Bence bunlarý gündeme getirerek, kendilerinin yapamayacaðý reklamý biz yapýyoruz, bu iþler devlet eliyle bu kadar ayyuka çýkmadan halledilmesi gerek.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hamas roket atsýn
Ýsrail saldýrýp, içeri biraz daha girsin
hamas roket atsýn
israil saldýrýp biraz daha içeri girsin
Hamas rokert atsýn,
Ýsrail saldýrýp biraz daha içeri girsin topraðýný geniþletsin
Hamas Kahraman
Oh ne Ala, Mualla
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Beþ Milyonluk Ýsrail için fazla büyük bir harita.
Ben zaten en çok bunu anlamýyorum.
Ýsrail þu anda ki topraklarýný bile nufusuyla toplayamýyor.
Osman Demir Istanbul
bence mevcut iktidar yabancýlara ülke topraklarýný ****** çekeceðine mayýnlarý temizleyip vatandaþlarýna vermelidir.
bu kadar stratejik bir yer ve sýnýr boylarýnda olan mayýnlý araziler kesinlikle yabancýlara verilmemelidir. peki ne yapýlmalýdýr ?
1. Sadece Suriye sýnýrýmýzdaki deðil bütün sýnýrlarýmýzdaki mayýnlar temizlenmelidir. Mayýn bir insanlýk suçudur.
2. Türkiye mayýn temizleme iþini kendi kaynaklarýyla yapmalýdýr. Bunu yapacak güçtedir. Böylece, asgari 500 bin kiþiye 3 yýl süreyle istihdam imkâný saðlanmýþ olacaktýr.
3. Mayýn temizleme iþi ile tarýmsal faaliyetler, kesinlikle iki ayrý ihale þeklinde düzenlenmelidir.
4. Bu bölgede yaþayan halkýn yüzde 87’si topraksýzdýr. Mayýnlar temizlendikten sonra bu topraklar, yoksul ve topraksýz vatandaþlarýmýza verilmelidir
5. Yabancýlarýn faaliyetine imkan tanýyacak ayrýcalýklar güvenlik açýsýndan ciddi endiþelere neden olacaktýr. Bu nedenle gerekçesi ne olursa olsun, buna izin verilmemelidir.
Sayfalar dolusu mesajý tek tek okumak tabikide zor.Bence o mayýnlar temizlenmemeli.Ülkenin dýþ ülkeden gelecek tehlikelere nasýl karþý konulacak??Gereði yok kalsýn .mayýndan zarar gören köylü bilinçlendirmeli.Yasak bölþge olmasýna ragmen neden o kýsým bu kadar çekici geliyor...
Hayri Murat Bakýrcý
benim anlamadýðým husus da o zaten...nüfusu çok az ama dünya piyasasýnda dönen paralarýn 4 de 1 i onlarda,diðer 3ü diðer insanlarda...bu kadar çok topraðý ne yapacaklar...??
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
israil önceden varmýdý,ki onlarý var eden toprak veren ingilizler deðilmi þimdi israiller ingilizleri kabul etmiyo tami dünya onlardan sorumlu,8 milyon nüfuslu ama dünya kendilerinin elinde..
israillilerin nüfusu az ama onlar için çalýþan çok yani her ülkede o ülkenin vatandaþýný kendi çýkarlarý doðrultusunda çok güzel kullanabiliyor
dünyaca ünlü mason localarýna üye olanlarýn içinde çok az israilli var üyelerin çoðunluðu hangi ülkede mason locasý kuruluyorsa o ülkenin israil için çalýþan vatandaþlarýyla dolu yani adamlar sistemlerini oturtmuþlar dünyanýn her yerine
türkiyede istanbul masonluk locasý vardý yakýn zamanda ama üyelerin çoðu deþifre edildiði için istanbuldaki faliyetlerini kýsýtladý ve türkiyedeki kiþiler artýk amerikada mason üyesi oluyorlar deþifre olmamak için
türkiyedeki masonlardan bazýlarý : süleyman demirel mesut yýlmaz sinan çetin bülent ecevit gibi
adamlar dünyanýn hangi ülkesi olursa olsun o ülkenin ileri gelenleri ve söz sahibi olan kiþileri locaya üye yapýyorlar üyelere çok az menfaat karþýlýðý önemi büyük iþler yaptýrýyorlar
hatta dsp nin güvercin amblemini yahudiler belirlemiþlerdir güvercin israillilerin simgelerinden birisidir