yanýma býle yaklasmasýn hem kedýden hem köpekten cok korkarý neyse aman bu köpegi kýmse almasýn alan varssa da helal olsun
yanýma býle yaklasmasýn hem kedýden hem köpekten cok korkarý neyse aman bu köpegi kýmse almasýn alan varssa da helal olsun
menmundur miksam merak etme þuna bak yaw bundan menmun olunmaz mý allah aþkýnamaþþallahhh
walla böle kopegým olsa basta butun cýnconlular olmak uzere yan basatan uzerýlerýne gonderýrým![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
biz aslanýz memocum onu tek bir sefer de hammmmm yaparýz ikinciyi biz sizin üzerinize yollarýz bakým siz ne yapacaksýnýz ......![]()
Made Ýn NizipLi
çok masum bakýyor yaw ben isterdim böyle bir köpeði yanýma kimse yaklaþamazdý cesaret edemezlerdi![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
ne seker sey böyle olsun çok isterdim caným benim yaaa![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bu baþlýðý inceleyince birþey farkettim eskiden ne kadar çok bayan üye varmýþ, nereye gitti bu üyeler, sitede þu an erkekten geçilmiyor, yoksa menzilciler günah diye bayanlarý kovaladýmý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
yok istemem ne iþi var böyle hava yutmuþ gibi duran köpeðin yanýmda hem ben köpek vede kedi sevmem
Bende Çin pekinez vardý, çok sevimli bir þeydi ama ikizler olunca köpeði baþkasýna verdim, ismi de Aþil'di çok enteresandýr köpek uyurken horluyordu...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
benim sevdigim köpek türk tarihlerinde bulunan bozkurtlardýr...
Ülküsüz insan çamurdan farký olmayan bir varlýktýr...
TÜRK ÝSLAM MÜHRÜNÜ DÜNYAYA VURACAÐIZ...